Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ezzel én tökéletesen tisztában vagyok, csak ha már tuningról beszélünk tudod, hogy hajthatatlan vagyok
nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni...
"Az 50e-es ár sztem túl alacsony" most akkor ezt olcsonak tartod? v én nem értem
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amazfit Cheetah Round - fogd a pénzt és fuss
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tesla topik
- Gyúrósok ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus strix B550-f bontatlan új..
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest