Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
ezzel én tökéletesen tisztában vagyok, csak ha már tuningról beszélünk tudod, hogy hajthatatlan vagyok
nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni..."Az 50e-es ár sztem túl alacsony" most akkor ezt olcsonak tartod? v én nem értem

Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nálam P5E3 Premium-ban 1.90v-n memtest stabil 2000mhz-en 8-8-8-24-ben akkor nem értem, hogy az elvileg jobb ramkezelésü 790i-ben neked miért nem... de sztem megválaszoltad, a slotokban lehetett a dolog bukó része, minden ddr3 lapban (főleg intel-ben) 2-4ben kell őket használni, kül. még alapon is képesek egyes hibázgatni...