- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
ez nagyon jó hír
imádtam/om ezt a játékot
de inkább vitára kell majd -
wolfman
veterán
A Monkey Islandnak volt emlékeim szerint újrarajzolva a grafikája, de ennek itt nem kell. Pont elég ez így ahogy van. 16/9 kompatibilitás, nagy felbontás, pixelmentesítés. Nekem inkább annyi a bajom, hogy a képkockákat nem duplázták meg, hanem maradt az eredeti sebessége a játéknak (picikét akadozós).
UPDATE!!!
Azt viszont elfelejtette közölni a cikk, hogy Tim Schaferék tervezik a Full Throttle Remasterét is jövőre. Én már majdnem kezdtem ugrálni a seggemen örömömben mint az ördög a Boci és Pipiben, aztán olvasom, hogy PS4 exclusive. Mondjuk nehéz elhinni, de nincs megerősítve más.
-
woros
őstag
Ez a videó már a remastered verzió lett volna?
Csak, mert kb. mintha rátoltak volna egy 2xsai super eagle szűrést azt jónapot. Hang nélkül néztem meg, lehet az változott.
Az eredeti játékot nagyon imádtam, gyerekkori kedvenc volt.
ripla: wow.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
OSX + Parallels oszt jóvan.
Sokmindennek elég.
-
citkar
addikt
Alig várom. Ted bácsi ismét előkerül
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én hajlandó lennék játszani, de sem Windows-os PC-m, sem PS4-em nincs.
Ellenben az OS X nekem új és örömteli információ; én eddig úgy tudtam, hogy csak a hírben is szereplő platformokon jelenik meg jövőre.(#7) AzEgyetlen1: Köszönöm, tisztában vagyok vele, de ez nem lesz igaz a remastered verzióra, amiről a hír szól.
(#5) Healbacsi: Mármint mit, a képet? Azt igen, azért tettem <irony></irony> tag-ek közé, de ezek szerint valóban nem ment át.
-
kcsa
veterán
Gyakorlatilag nem játszom évek óta. Semmit. De ha ez jó lesz, garantáltan megveszem.
-
twollah1976
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
DOSBox alatt tudsz jatszani a jatekkal.
-
Healbacsi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Ha szarkazmusnak szantad, akkor nem jott at.. sebaj, gyakorlat teszi a mester....
-
$p@rr0w
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
"It’s coming to Windows, OSX, PlayStation 4 and PlayStation Vita early next year!"
Az hogy te azon a két platformon nem vagy hajlandó játszani, az nem jelenti amúgy azt hogy nem is tehetnéd.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
<irony>
</irony>
Köszönöm, az alapjátékot ismerem, több tízes nagyságrend az, ahányszor végigjátszottam anno, még valahol a régi kacatjaim között a kódtábla is megvan hozzá.
Azért vagyok csupán szomorú, mert sikeresen eltalálták azt a két platformot, amin nem játszom, ahelyett a másik kettő helyett, amin meg igen.
-
Healbacsi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
A jatekot 286-os gepekre irtak anno, remastered ide-oda, akarmilyen fostalicska (akar 1000 forintos) pc-n elfut az alapjatek.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sem PC-m, sem PS4-em; az első játék, ami miatt mérges vagyok, hogy nem tudok vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A korábbi képek után most megérkezett a felújítás első bemutatója is.
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest