- Milyen videókártyát?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autóhifi
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
ez nagyon jó hír
imádtam/om ezt a játékot
de inkább vitára kell majd -
wolfman
veterán
A Monkey Islandnak volt emlékeim szerint újrarajzolva a grafikája, de ennek itt nem kell. Pont elég ez így ahogy van. 16/9 kompatibilitás, nagy felbontás, pixelmentesítés. Nekem inkább annyi a bajom, hogy a képkockákat nem duplázták meg, hanem maradt az eredeti sebessége a játéknak (picikét akadozós).
UPDATE!!!
Azt viszont elfelejtette közölni a cikk, hogy Tim Schaferék tervezik a Full Throttle Remasterét is jövőre. Én már majdnem kezdtem ugrálni a seggemen örömömben mint az ördög a Boci és Pipiben, aztán olvasom, hogy PS4 exclusive. Mondjuk nehéz elhinni, de nincs megerősítve más.
-
woros
őstag
Ez a videó már a remastered verzió lett volna?
Csak, mert kb. mintha rátoltak volna egy 2xsai super eagle szűrést azt jónapot. Hang nélkül néztem meg, lehet az változott.
Az eredeti játékot nagyon imádtam, gyerekkori kedvenc volt.
ripla: wow.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
bLaCkDoGoNe #9 üzenetére
OSX + Parallels oszt jóvan.
Sokmindennek elég.
-
citkar
addikt
Alig várom. Ted bácsi ismét előkerül
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Én hajlandó lennék játszani, de sem Windows-os PC-m, sem PS4-em nincs.
Ellenben az OS X nekem új és örömteli információ; én eddig úgy tudtam, hogy csak a hírben is szereplő platformokon jelenik meg jövőre.(#7) AzEgyetlen1: Köszönöm, tisztában vagyok vele, de ez nem lesz igaz a remastered verzióra, amiről a hír szól.
(#5) Healbacsi: Mármint mit, a képet? Azt igen, azért tettem <irony></irony> tag-ek közé, de ezek szerint valóban nem ment át.
-
kcsa
veterán
Gyakorlatilag nem játszom évek óta. Semmit. De ha ez jó lesz, garantáltan megveszem.
-
twollah1976
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
DOSBox alatt tudsz jatszani a jatekkal.
-
Healbacsi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
Ha szarkazmusnak szantad, akkor nem jott at.. sebaj, gyakorlat teszi a mester....
-
$p@rr0w
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #3 üzenetére
"It’s coming to Windows, OSX, PlayStation 4 and PlayStation Vita early next year!"
Az hogy te azon a két platformon nem vagy hajlandó játszani, az nem jelenti amúgy azt hogy nem is tehetnéd.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
<irony>
</irony>
Köszönöm, az alapjátékot ismerem, több tízes nagyságrend az, ahányszor végigjátszottam anno, még valahol a régi kacatjaim között a kódtábla is megvan hozzá.
Azért vagyok csupán szomorú, mert sikeresen eltalálták azt a két platformot, amin nem játszom, ahelyett a másik kettő helyett, amin meg igen.
-
Healbacsi
őstag
válasz
bLaCkDoGoNe #1 üzenetére
A jatekot 286-os gepekre irtak anno, remastered ide-oda, akarmilyen fostalicska (akar 1000 forintos) pc-n elfut az alapjatek.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Sem PC-m, sem PS4-em; az első játék, ami miatt mérges vagyok, hogy nem tudok vele játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Komplett simrig eladó (igény esetén PC-vel is akár)
- EarFun Air Pro 4 TWS Kék bontott szinte új fülhallgató 2év garanciával eladó
- Obsbot Tail Air webkamera PTZ
- AUDEZE Maxwell Wireless Gaming Headset - PlayStation
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest