Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• piroman

csendes tag

válasz CoolBoy323 #65 üzenetére

Na ez jó hír. Azért kérdeztem, mert azt hittem az amon ra meg a bootloader, repair stb független a rom által használt részektől, tehát a rom újratelepítése nem írja azt. Ezek szerint viszont igen.

Ez így viszont elég simple, hehe:)

Köszönöm a választ!

• piroman

csendes tag

Nehezen vettem rá magamat a fólia eltávolítására, de sokkal-sokkal gyorsabb/pontosabb lett a gépelés/érzékenység. A sarkokban lévő elemekkel sincs most már probléma. Mivel a fólia nem szokott alap lenni, ezért talán két válasz van. Az egyik, hogy ennyire jófej a t-mobile... :DDD a másik, hogy könnyen karcolódik. Szóval óvatosságból és a magyarországi multi-mentalitás miatt, aki leveszi a fóliát az a tokját mindenképpen használja..

• piroman

csendes tag

Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. kb 2 hete feltettem a modaco rom-ot, nagyon fasza. Nem is kérdéses, hogy 2.0 vagy 2.1 után is fözött rom lesz rajta, sd kártyára telepítés lehetősége miatt is.. Szóval feltettem a rom-ot, de az Amon RA telepítése után csináltam róla backup-ot sajnos. Ne legyen vele semmi, de ha mégis, akkor nyilván így bebukok a garanciánál...
    Ami a szerencsém, hogy 2 ilyen telóm is van, mert a barátnőmnek is vettünk egyet, hiszen 20e-ért ez egy vicc.. Ár/érték arányban messze ez a legjobb választás most.. Ha már csak azt nézzük, hogy wifi/gps, de ez ennél sokkal több persze.. Szóval van még egy telóm, amin még az az eredeti rom van. Kérdés, hogy ha arról nyomok egy backup-ot és azt pakolom vissza az "én" telómra, akkor az mükszik vagy a rom tartalmaz valami telefon specifikus kódot a romban, ami lebuktat pl imei szám vagy akármi..?

Mondjuk így hogy végig gondoltam ez paradoxon, hiszen akkor a fözött romnál is probléma lenne ez..de azért jobb tudni a frankót:)

Ja a másik, hogy class 6-os sd kari van benne, normál, hogy "csak" 3-4 mb/sec-el másol(nagy fájloknál persze)? Méricskélte vele valaki vagy class 4-el?

Még egy kérdés:) A metál detektor mi az istennel "detektál", amiko rfeltettem a telómra azt hittem besz@rok.. Az érzékenységet állítva egész használható kis eszközt kapunk, ami külön megvásárolva szintén jó pár ezer forint.

Szerintem rosszat ne irjon erről a cuccról senki, mert 20e-ért kb egy gps-t lehet venni, de még annál is sokkal jobb, mert sokkal gyorsabban pozicionál az a-gps... Persze lehetne jobb hangszóró, meg kicsit több ram, proci stb, de ezek a dolgok nem ennyibe kerülnek már.. Mondjuk ebből egy jobb hangszóró pár centes dolog lett volna, de a többi feledteti ezt a problémát..

Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák