- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Mini-ITX
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
válasz
Robi BALBOA #74 üzenetére
Senki nem mondta, és tudom, hogy Te sem. Csak nem mindenki jártas ebben, és nehogy félreértse úgy, hogy a komplett 9800 családból lett a 250.
Cifrázni lehet, csak nem biztos, hogy érdemes, mert a legtöbb fizikszes játék nem is igazán fizikszes. A jövőben pedig lehetne vele számolni, hisz manapság már nem extra a 2db. pci-e 16x hosszúságú slot a lapokon, csak kár, hogy a vga gyártók üzleti érdekeltségei miatt nem valószínű, hogy terjedni fog.
(#75) h_143570
Az az igazság, hogy én ezt konkrétan nem tudom, és azt sem, hogy az a statisztika azt mutatja, hogy viszonylag kevés nállunk az illegális szoftver, vagy azért nem tér el nagyon, mert máshol is sokat használnak.
Én ezt csak úgy gondoltam, és az is lehet nincs igazam, de abból indultam ki, hogy eddig ahova hívtak főleg családi képekhez, egyiken sem volt legális win. Kivéve párat, ami azzal lett vásárolva a tacskóban. Amúgy még a vistával vett notikon is tört xp-t találtam.
Azt látom az embereken, hogy nekik a szoftver az nem termék ezért nem is akarnak érte pénzt adni.
(#77) Vistaboy
Akkor jó.
(#78) Ateszzero
Igen, ez jelentősen megnöveli a megoldási lehetőségek kivitelezését.
Valóban az a helyzet, hogy aki a jövőben fizikázni akar, annak ehhez mérten kell lapot választania.
-
Depression
veterán
válasz
Robi BALBOA #65 üzenetére
A gtx260 nem vérzik el jobban physX-szel, mint majd az 5770 fog tesszelálásnál.
Azt is vegyük hozzá, hogy a physX-szel jelentősen több dolog jelenik meg a képen, és annak a látványát is ki kell számolnia a VGA-nak. Tehát a physx-hez bőven elég akár egy 9600gt, míg a physx-es látvány megjelenítéséhez szükséges egy erősebb VGA. Ha mindkettőt 1db nV kari számolja, akkor kell egy erősebb vga.
A játékoknál mindig is úgy volt, hogy a felső kategóriát is ki tudják használni, és egy gyengébben, mint ebben az esetben a gtx260-on pedig ki kell kapcsoni néhány feature-t. -
h_143570
addikt
válasz
Robi BALBOA #32 üzenetére
Mivel Bethesda Softworksos jatek ezert GameBryo.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Robi BALBOA #68 üzenetére
Na igen, de melyik?
Persze ezen teszt célja egyértelműen nem ezt hivatott eldönteni.
Ha átnevezésre gondolsz, akkor egyértelműen nevezd meg az illető típust, mert pl a 9800GT-ből soha nem lett GTS250.
-
K21_overlord
tag
válasz
Robi BALBOA #55 üzenetére
Egyet értek.
Szerintem nem az az átlag h valakinek van egy sli re képes alapja és az egyik slotban van egy régebbi kari ami phys et számol... Kérdem én azoktól akik hiányolták a + diszkrét fizikát számoló kártyát, hogy egy olyen teszt mit deríthetett volna ki? Hogy ha a 260 on csak graffot számoltatunk akk nem csökken az fps? ... -
Depression
veterán
válasz
A gtx260 az 5770-nel van egy árban. Azért ez messze van az 'erős'-től.
A 3dmark-ban pedig azért voltak jók az effektek, mert ott a fizika előre ki van számolva, nem a cpu számolta a mozgásokat. -
Dr. Romano
veterán
válasz
Robi BALBOA #60 üzenetére
Emlékszem arra a teszt részre. Amikor a NRCS (nagy robot csávó) a BFG-jével belövi az ajtót és akkora szikraesőt produkált, hogy ott az fps mindig padlót fogott.
Idővel észrevettem, hogy annál a résznél csak azokat a karikat nyírta ki, melyek 4 pixelshader (9600 XT) egységgel rendelkeztek, ha egy olyanon futott amiben már 8 dolgozott (GF 6600), az alatt már nem volt annyira durva a visszaesés. -
Navaze
tag
válasz
Lehet úgy gondolták, hogy úgy is szétteszteli a sajtó, meg az erre szakosodott fórumok. Most mindenki betesz mindent, mindenbe, és az Nv ismét főcímlapon.
Nekem egyébként tetszik a dolog, gyártótól függetlenül pártolok minden fejlesztést, ami a játékok fizikájára irányul. Azzal jócskán lehet fokozni a játékélményt. -
tome.jr
addikt
válasz
Robi BALBOA #35 üzenetére
3dmark05/06-ban is van elég komoly szikra effekt
Bruhaha. Ezt te sem gondolod komolyan.
Hát nem is tudom, aki nem látja az eltérést a PhysX on és PhsyX off között az gyorsan szerezzen be egy szemüveget. Ég és föld a különbség.
Ez a topic is kezd az ATI megmondóemberek játszótere lenni.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Robi BALBOA #46 üzenetére
Vannak működő driverek, win7-nél most is berakhatsz egy olcsó physx kártyát az 5870 mellé. Megjelenítésre nem kell nv vga, lehet használni az ati-t.
(#47) Ateszzero
Ebből a tesztből ne vonj le semmit.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Robi BALBOA #32 üzenetére
Havok. Mi más.
A Bethesda mikor licencelte az új Emergent motort hozzá, akkor nem volt Havok opció, de a PhysX modult nem kérte, pedig support nélkül ingyenes.Mondjuk az is igaz, hogy a fizikát szimplán átemelték az Oblivionból, ami ugye öregebb Emergent motorra épül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest