- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ateszzero #23 üzenetére
Még azt hozzátenném, hogy felettébb szimpatikus a hozzáállása a csapatnak. A legutóbb is kihangsúlyozták(mindezt azután, hogy valamelyik olvasójuk rákérdezett, ugyan mi alapján értékelnek), hogy minden esetben a saját szubjektív véleményüket mondják, el, és senkit sem akarnak félrevezetni, hogy ezt vedd meg vagy ezt ne vedd meg. Csupán elmondják, hogy nekik mi tetszett és mi nem, és nekem pl. ennyi elég, mert tudom, hogy mit várhatok. Nem akarok más online oldalakat megnevezni(legyen 3 tetszőleges), akik hasonló témában ténykednek, de azoknál kicsit furcsállom az ilyeneket...Szerencsémre van alternatíva számomra(Otherworld, Gamepod).
ps.
ocs, hogy a kép ilyen kicsi, de a lényeg az látható.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Ateszzero #21 üzenetére
Én nem veszem halál komolyan őket, viszont nem egy nyilatkozatukban "fel is szólítanak erre", mivel ők a saját véleményüket mondják el. Ha nekik nem tetszett, akkor nem értem mi okuk lenne magasztalni egy játékot. Ha nekem mondjuk nem tetszik a South Park, de neked igen, és elsorolod a pozitívumait, attól a véleményem még nem fog változni, mondhat akárki akármit, mert úgyis a saját tapasztalataim szerint ítélek meg mindent. Viszont arra jók nekem a tesztek, hogy bemutassák, a véleményük meg teljesen az ő dolguk.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- Xbox Series X|S
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- VR topik
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged