Hirdetés
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
S-Attila
senior tag
"Nekem legalábbis 4. osztálytól kezdve volt."
Igen, neked volt. Hidd el, hogy ezzel te egy nagyon szerencsés ember vagy. Nekem pl. általános iskola 7. osztályától volt heti egy óra informatika, fél évig, 8.osztályban heti egy egész éven át. Pedig tippem szerint én pár évvel fiatalabb is vagyok, mint te. Egyszerűen olyan környezetben nőttél fel, ahol ez természetessé vált a számodra. Sokan meg nem olyan környezetben nőnek fel, és ha nincsen - vagy nem volt - otthon saját számítógépük, akkor nem tudtak mit tenni. Akit nem érdekelt a téma, annak úgyis mindegy volt, akit érdekelt volna, az meg meg volt lőve. Ennyi.
"Szerintem még itthon is alig van olyan fiatal akinek ne lenne otthon egy PC-je vagy laptopja, akár mindkettő."
Megint csak kérdezem: reprezentatív felmérés, saját tapasztalat, vagy...?
"De ha valaki össze tud spórolni 10 ezer forintot egy ilyen alap 5-10 éves konfigra,..."
Lehet, hogy össze tud, és itt ügyesen el is siklottál az időtényező felett.
Kel 5-kor, hazaér este 7-re, a munkahelyén nem számítógéppel dolgozik. Család, gyerekek. Kérdés: mikor van ideje számítógéppel foglalkozni? 40 éves nő saját maga kijelentette, hogy ha napi 3-4 órája lenne foglalkozni vele, ő is benne lenne a témában. De nincsen, mert a hétköznapjait elviszi a munka és a család."Tehát okés, hogy szar az oktatás és ez súlyos probléma, de legalább egy mai fiatalban lehetne annyi, hogy továbblát a facebook-nál."
Motiváció. Illetve annak hiánya. Meg amit a "fiatal" a környezetében tapasztal. Ez a probléma jóval túlmutat az oktatáson, meg annak minőségén. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- iPhone 14 128GB /Akku 85%/Független/Újszerű állapot/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Kel 5-kor, hazaér este 7-re, a munkahelyén nem számítógéppel dolgozik. Család, gyerekek. Kérdés: mikor van ideje számítógéppel foglalkozni? 40 éves nő saját maga kijelentette, hogy ha napi 3-4 órája lenne foglalkozni vele, ő is benne lenne a témában. De nincsen, mert a hétköznapjait elviszi a munka és a család.