Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Blu-ray lejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Fire TV stick/box
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Saját tanulópénzem HA!-ról:
Anno, amikor már volt elég bizalmam a hardverapróban, mertem egy bátrat: Találtam egy alaplaphibás eeePC-t, és egy törött kijelzőset.
- Az alaplaphibáshoz nem volt hdd. Gyakorlatilag hibás alaplap+kijelző+kasztni+akku+ram
- A törött kijelzősből a hdd lett kiszerelve költözés miatt. Gyakorlatilag jó gép hdd nélkül, rossz kijelzővel.Az előbbiért kevésbé érte volna meg pestre utazni személyesen, mert nekem csak a kijelző viselt értéket, kasztni akku, ram nem, és csak kijelzőt találtam olcsóbban, de az a tàvolság miatt csak posta lehetett volna. Az eladó azt mondta, kárpótlásul ad egy hdd-t mellé. Nem nagyot, de legalább ad, és terv szerint csak annyi híjja volt a hibrid gépnek.
Megérkezésemkor a helyszínen kiderült, hogy a gépben még sincs RAM (terv szerint volt a másikban, szóval ez nem gond). Úgy voltam vele, legalább HDD van, arra úgyis nagyobb a szükségem, nem alkudoztam.
Megnéztem mindent, amit egy alaplaphibás gépen meg lehetett nézni, nem tűnt fel semmi.Lássuk mi lett a vége:
- A kijelző külső része nem volt ugyan törött, de amint háttérvilágítást kapott, látszott, hogy el volt folyva az LCD
- HDD-re fel se ment a Windows 0%-os volt
- Az akkut sosem teszteltem, 500-ért vette meg valaki, jeleztem, hogy nagy rá az esély, hogy semmit sem ér.Reklamációra az volt a válasz, hogy a kijelzőt én is összetörhettem, a HDD meg ajándék volt, azért ne reklamáljak amit amúgy "jófejségből" adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest