Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBOTER
addikt
"FullFrame szenzor vs APS-C"
Te mondtad, hogy árhoz nincs köze. Akkor a FullFrame-ek és az APS-C-k azonos árban vannak? Ebbe egyre jobban belekeveredsz.
"problémákkal jár ha 30 vagy 60 FPS-ről kell nagyfelbontású videót konvertálni 24 fps-re,"
Konkrétan egy menüpont átállítani 24fps-re. Hiszen 24,25,30 és 60 is megy neki. De gondolom az újdonság lenne számodra ha azt mondanám, hogy a videó képkockái is expozíciók. Így arra nem kérlek, hogy összefüggést keress a vitatémával.
-
ROBOTER
addikt
1. Komplett hülyeség, bocsi, de ez a finom verzió volt
2. Üres magyarázkodás a semmibe, visszatáncolás.
3. A magyar nyelvben az első használható azt jelenti, hogy előtte nem volt használható. Nem én forgattam ki a szavaidat, te fogalmaztál eltúlozva.
4. Megint csak kihátrálás és félremagyarázás, világosan leírtam, hogy a sok szempont közül a felbontás és az fps lehet legalább olyan fontos, mint a mozgó tárgyak kezelése. Ez semmilyen ellentmondásban nincs azzal, hogy a te szempontod fontos.
5. Igen, sikerült értelmeznem. És kérlek vegyél vissza, nincs mire felvágnod.
-
ROBOTER
addikt
Hogy jön ide az fps és a gépek közötti árkülönbség????
Ár: a 3Ds-t csak hetekkel megelőző 300Ds-be miért nem került bele ez az űberfantasztikus technika? Pont ezen a héten jöttek rá a Nikon mérnökei....
fps: A gördülő kiolvasás okozza a jelenséget, ami 60fps-en kissé gyorsabb, már csak matematikailag is fele annyira dönti meg a vonalakat mindenféle újítás nélkül, és 60fps-en tudja azt a felbontást amit a Nikon 24fps-en.
-
ROBOTER
addikt
1. A 7D videókban én ilyen jelenséget csak a gyorsan mozgó, tartósan a képkivágásban maradó függőleges vonalaknál láttam (pl. vonat ablakai), általános mozgó tárgyak (kocsik, emberek) esetében nem
2. A D3s videóban semmi olyan helyzet nincs, ahol ennek elő kellene jönnie
3. Emiatt nem használhatónak titulálni kamerákat, amivel már film is készült, továbbra is merésznek tartom
4. Legalább ekkora hátrány a D3s részéről a 720p vs. 1080p, azért az 2,25x-ös lemaradás felbontásban. (nem beszélve a max. 24fps-ről)
5. vegyél vissza kicsit az első mondat stílusából
-
ROBOTER
addikt
válasz
philoxenia #13 üzenetére
Van neki beépített monó mikrofonja és egy sztereo bemenete is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest