Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
koby11h
őstag
válasz
totron #124338 üzenetére
Volt amit nem akartam postázni, nagy, nehéz, érzékeny, de fél év alatt csak az az egy embert érdekelte. Csomagolás mint állat, postázás, 3 napi izgulás majd 3 nap tesztelés nála + további izgulás nálam, de végül minden oké lett.
Volt olyan amit szintén nem akartam postázni (200+ db CD tok), de addig mondta és győzködött, hogy végül ráálltam, meg a végére érdekes is lett, és ott is rendben volt minden.
Volt egy olyan is, amikor már rendőrségi feljelentéssel fenyegettek ha nem küldöm a laptopot előre utalás után, mire végül kiderült, hogy a megbízott családtag nem nekem, hanem magának utalta el a pénzt tévedésből
Na az elhúzódott 1 hetet de végül 3 nap alatt megoldódott, miután másodszorra sikerült nekem elutalni a pénzt.
Szóval nyűglődő/érdekes/komikus volt nekem is, de nagyon hosszúra nyúló csak az, amikor a posta elhagyta a csomagot és 30 nap után lehetett kerestetni, de a kártérítésből ott is duplán kárpótoltam a majdnem vevőt. Szerencsére mindketten felnőtt türelmes és értelmes emberként álltunk hozzá, így nem lett bunkózás belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- Óvodások homokozója
- Projektor topic
- Nyaralás topik
- sziku69: Szólánc.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest