Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• koby11h

őstag

válasz totron #124338 üzenetére

Volt amit nem akartam postázni, nagy, nehéz, érzékeny, de fél év alatt csak az az egy embert érdekelte. Csomagolás mint állat, postázás, 3 napi izgulás majd 3 nap tesztelés nála + további izgulás nálam, de végül minden oké lett.

Volt olyan amit szintén nem akartam postázni (200+ db CD tok), de addig mondta és győzködött, hogy végül ráálltam, meg a végére érdekes is lett, és ott is rendben volt minden.

Volt egy olyan is, amikor már rendőrségi feljelentéssel fenyegettek ha nem küldöm a laptopot előre utalás után, mire végül kiderült, hogy a megbízott családtag nem nekem, hanem magának utalta el a pénzt tévedésből :) Na az elhúzódott 1 hetet de végül 3 nap alatt megoldódott, miután másodszorra sikerült nekem elutalni a pénzt.

Szóval nyűglődő/érdekes/komikus volt nekem is, de nagyon hosszúra nyúló csak az, amikor a posta elhagyta a csomagot és 30 nap után lehetett kerestetni, de a kártérítésből ott is duplán kárpótoltam a majdnem vevőt. Szerencsére mindketten felnőtt türelmes és értelmes emberként álltunk hozzá, így nem lett bunkózás belőle.

Új hozzászólás Aktív témák