Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ezt a részét elismerem. tényleg.
bár rettentő kevés Molyneux-élményem volt eddig, mert az istenszimulátor nem kifejezetten az esetem, a Fable 3 meg szerintem egy "semmiextra" RPG volt.
szóval, igen, arra világítottam rá, hogy az ígéretei alapján megjelenés előtt minden játéka esélyes az Évezred Játéka címre, utána meg főleg azt olvasom, hogy "aha, egész jó, de..."
ez a része kissé ellengyógyszerész.(#22) Buster17 én azért bízom a képességeidben

-
Az, amit Molyneaux letett a Bullfrognal (Populous, Syndicate, Theme Park, Dungeon Keeper) az mar onmagaban eleg, hogy biztos helye legyen a Hall of Fame-ben.
Ja, van az a tulajdonsaga, hogy hajlamos mindenfele nagyszabasu dolgot kitalalni, amirol aztan menet kozben kiderul, hogy azt azert ugy nem lehet megvalositani, de ez kevesbe lenyeges, ami szamit, az az, hogy mi az, amit a vegen produkal. -
remington2
senior tag
Dehogy fogja
Persze, 1000000000000000 ember lájkolja, meg követi másik 100000000000000, úgy kb. egy hétig.
Aztán dádá, 15 perc hírnév megvolt. 1 hét múlva azt sem fogják tudni, kicsoda . . .
Ez a Molyneux úr a Carmack-generáció tagja, csak közben eltelt 1-2, de inkább 15 év, csak nem veszi észre. (mikor is volt a B&W? de kvasok éve . . . ) És valahogy nem tűnik fel neki(k), hogy a vetítőgépes dolog már kiment a divatból.
/ mindamellett persze, tiszteletben tartva, amit alkotott . . .
-
Buster17
addikt
Csak én nem tudom, hogy mi ez a kocka valami?
Most ez mi volt mert nem értem
-
.LnB
titán
Szerintem kellenek az ilyen ötletek. Volt benne elmebetegség, lásd 50ezer fontos "DLC" hozzá

A srác meg legyen boldog, én magyar létemre mindenben a korrupciót keresem, és felteszem a kérdést, hogy miért pont ő. De most nem, elhiszem, hogy tényleg véletlenül választották őt. -
Chapel
addikt

Régóta vártam, kicsit el is feledkeztem róla és tessék. Zseniális ajándék, ha egy talpra esett valaki nyeri me akkor pikk-pakk biztosítva van a jövője is, vagy legalábbis baromi sokat kereshet/profitálhat egy ilyenből.
Ha meg nem akkor is Isten az illető
-
Kashim
őstag
Plusz brutál nagy ismeretséget szerez közben, tegnap láttam twitteren, pár óra alatt több ezer követője lett, neves weboldalak interjúvolják stb... Egy ilyen dolog is simán megváltoztathatja az életét, belecsöppenhet a játékiparba és ha jó ötletei lesznek akár mások is megkereshetik, alkalmazhatják stb... Majdhogynem a jövője biztosítva lett azzal, hogy kitört egy vacak virtuális kockát egy játékban.
-
Shing
őstag
Ez az egész olyan furcsa... úgy próbálja naggyá tenni az egyszerű játékát az a Molyneux, hogy komoly nyereményt ad? Mert most ez az egész olyan nagy dolognak tűnik, hogy hű ő az utolsó meg minden. Közben meg az egésznek semmi értelme nem volt... csak 1 embernek.

-
Zirowe
nagyúr
Akkor rögtön értelmet nyert ez:

Eddig nem tudtam hova tenni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest