- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Mini kijelzős SSD-hűtő a Thermalright névjegyével
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
működik rendesen, rádugtam a tápot, és egy monitor meg egy egeret és egy utp-t, indult is az android(4.2.2. van rajta alapból), youtubeos video segítségével sikerült kínairól magyarra állítani, ethernetet még külön be kellett kapcsolni a beállításoknál, és ment minden. Egy probléma vele(bár ez az android hibája), hogy egy hdmi -> vga konverterrel használnám egy 1280x1024-es monitoron, és az android csak a hdtv felbontásokkal hajlandó jelet adni, így nálam 1280x720-ban, így a fél kép el van csúszva, és eddig nem találtam megoldást az átállítására. De gondolom hdmi-s tv-n monitoron rendesen működne.
Az OTG portnál (ami az egyik megoldás os-t tölteni rá PC-ről) jól megszivattak, mert "logikus módon" az otg port mini usb, amit alig használtak, így nem sok embernek lehet kéznél ilyen kábel, ellenben a micro usb-vel ami szinte minden háztartásban van legalább 1...
A SOC egy kicsit forró (bár ma hozták, és próbáltam ki, és elég meleg van amúgy is), bár nem éget, csak kellemetlen pár másodperc után ha rajta tartom az újam. Talán egy kis hűtőborda nem ártana rá, de szerintem csak tuningnál van rá igazán szükség.Ez a cubieboard 2 ami egyébként mindenben egyezik az 1-el, csak a SOC kicsit erősebb (1 mag helyett 2 mag, a gpu 2 helyett 4 magos).
Egyébként meglepődtem milyen jól támogatja az egeret az android, görgő is működik, sőt az egerem extra "vissza" gombja is működik, és azt csinálja amit kell.
Sajnos SD kártyáról bootolható linux még nemnagyon van rá mert friss a SOC.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook White unibody eladó töltőárban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest