Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen házat vegyek?
- Friss infók a kategória legjobb ár/érték arányú táblagépével kapcsolatban
- Polírozza a korábbi nagy fejlesztéseit az új AIDA64
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Az, hogy legyen egy vészrendszered, ahhoz nem kell ilyeneket hegeszteni, bebootolsz egy Live iso-t és kész.
Emlékszem, hogy a 2000-es évek elején még én is túráztam ilyenekkel, hogy speciális Live Windows XP, meg hirens boot CD-t tartogattam vész esetére, ha elromlik a futó rendszer, de gyorsan kell valamit csinálni a gépen vagy adatokat menteni. Aztán bejöttek ezek a full-featured live linux rendszerek, és nem volt szükség többé a tákolt házi megoldásokra, live disztrókon van fájlkezelő, szövegszerkesztő, böngésző, netelérés, meghajtja a hardvereket, addig tudod használni a gépet, amíg meg nem javítod a rendszert, vagy újra nem húzod.
Sőt, még a Win9x-es időkben tartottam meg egy Win 3.11-es tartalék rendszert, ha elcsesződne a fő Win telepítés, és gyorsan el kell érni egy fájlt, dokumentumot, netre kell menni, rá kell nézni egy emailre, akkor el lehessen intézni. Akkor még nem voltak ilyen faxa live rendszerek.
Ma már nem csak a live rendszerek elérhetők, hanem a távsegítség is annak, aki nem ért hozzá, bár az csak akkor játszik, ha valami kisebb gond van a géppel, OS telepítéssel, nem kell senkit a géphez hívni, meg szervizbe vinni. Ilyenről anno nem is álmodtunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó prémium gamer PC Ryzen 9 + 7900 XTX 32GB DDR5 6000MHz
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Eladó, párom iPhone 14 Plus - 128 GB / kártyafüggetlen / telefonja!
- Gamer PC - B450 WiFi -Ryzen 7 3700X, RX 6700 XT, 32 GB DDR4, 512 GB NVME
- Dell latitude 5420 i5-1145G7/ 16gb ddr4/ 250gb m.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi