- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Canon EOS DSLR topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Attól függ, mennyit használja, és milyen környezetben. Én évente cserélem a magas páratartalom miatt... Meg kb. 60 ezer km-t vezetek egy évben, ennek felét éjszaka. Szóval erősen használatfüggő.
-
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Hieronymus #2 üzenetére
Vettem tartalákot, másnap reggel. Bele is raktam. Kiváncsi voltam mit tud egy ilyen izzo, nem bántam meg.
-
Csapoati
nagyúr
Az a plüssállat szabályos a bal elejénél?
Freiherr: Ámen, én is megvakulok a divatos dzsippók magas xenonjaitól, amig tök egyenesen az én szemembe világítanak.
-
törölt tag
A motorom lett átfényezve néhány éve, akkor az volt a sztori hogy bizonyos város hivatalában telefonos érdeklődés alapján új papírok kellettek volna, máshol pedig azt mondták beírják bemondásra a forgalmi engedély megjegyzés rovatába hogy "színváltozás: kék pl" lepecsételik és kész, nem kerül pénzbe, nyilván így is tettem.
-
"Megkérdeztem a hivatalba. 12ezer az uj szin 8 körül az uj forgalmi majd uj vizsga ami kb 15-20. Ez cirka 40 csak a papirmunka és mivel május 9én jár le a forgalmim (addig még tuti nem kap uj festést) fog a halál ennyi pénzt fizetni az államnak..."
-
Valamit nem értek.
Miért cseréltél fényszóró izzót?
Használat mennyiségétől függően a 20 év és a sohasem között szokott tönkremenni. Ezért nem figyeltek tervezéskor a szerelhetőségre.
Miért nem vettél tartalék izzót a másik oldali tompított fényhez?
Rövid időn belül várható, hogy az is beadja kulcsot. Hiszen pontosan annyi időt tölt üzemben, mint a másik oldal. -
Freiherr
őstag
Halál a Xenon-ra, fejlövés aki engedélyezte.Semmi duma a rosszul beállított sufnitungos cuccokról, a gyári is egy ótvar fos a közlekedés többi résztvevője számára éjszaka.
Főleg az ilyen batár magas hombárokat lőném ki Xenon-nal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest