- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ASUS ROG Ally
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály12
őstag
válasz
Rodzser Mór #21 üzenetére
Aztán a tabletre ráfröccsen a víz és verheti a fejét a falba az illető aki bevitte a fürdőbe!
Mindent a neki való helyen érdemes használni!Egy ilyen tükör lehet fröcssenő víz ellen védett és emelett beleillik a fürdő látványvilágába. A mindenhová kiaggatott tablet tartó meg minden csak nem szép és praktikus.
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #21 üzenetére
a tablet helyett meg jó a telefon is. a telefon meg helyettesíthető ha hírek kellenek újsággal is.
mindent lehet helyettesíteni ha nagyon akarom, de pl én nem viszek telefont se mosdóba mert minek. egyáltalán nem mondom hogy nem helyettesíthető bármivel, csak azt hogy pl én simán hamarabb csinálnék vagy vennék ilyet mint tabletet ilyen célra. mások vagyunk. én szeretem a fixen telepített dolgokat, meg mondom láttam már ilyesmit és engem tökéletesen meggyőzött
tabletet is tervezek majd venni, azt meg dedikáltan házimozi vezérlésre fogom ebben a házban használni, majd egy két év múlva ha költözünk meglátjuk mit kötünk majd rá
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #18 üzenetére
nem volt gond a fókusszal. tény hogy a színek nem voltak túl élénkek, de a wc-vel szemben volt a tükör, és kb 10-12"-os volt a videó rajta, arra a 10 percre bőven jó volt amíg a reggeli ügyeket intéztem, de érdekelt épp hogy mi történt. tény hogy borotválkozás közben nem néztem de ha valami olyan volt le lehetett pillantani, fogmosás normál esetben se 30 másodperc, addig is teljesen jó volt.
nem mintha nem lehetne nélküle élni, persze hogy lehet, sőt, viszont az okos megoldások az otthonokba egyre jobban terjednek, simán el tudok képzelni ilyen tükröket vagy felületeket amik információt osztanak meg, vagy érintés érzékenyek és még ezt azt tudsz is rajta állítani. hazajössz, és a gardrób ajtó miközben bepakolsz mutatja hogy hány fokos a medence, a várható időjárás a nap hátralevő részében, az okos eszközöktől jött e valami üzenet, lejárt a tej vagy itt vannak a memók amiket asszony hagyott hogy mosogass el. tudom ezek mind olyan dolgok amiket eddig is meg tudtunk oldani, de én azért el tudnék képzelni ilyeneket
-
törölt tag
válasz
Rodzser Mór #13 üzenetére
semmi értelme számodra maradjunk ebben szerintem. hogy másnak mire jó?
-diy jellegű barkácsolós IT fele érdekelt ember, csak a barkácsolás szeretete miatt is megcsinálja.
-én pl voltam olyan hotelben amiben volt ilyen, simán otthon is el tudnám képzelni hogy reggel ébredéskor fellövöm a híradót, kimegyek mosakodni 10 perc múlva, és fogmosás közben a tükör egyik sarkában látom az adást, a többiben meg az időjárást, meg kb amit akarok.
-amiért emberek otthonra csinálnak home servereket, meg más "hülyeségeket". mert képesek rá és tetszik nekik.
-
BandiHUN
veterán
válasz
Rodzser Mór #13 üzenetére
Hmm...mire is?Ezeréve az egyik legjobb ötlet.
Hátránya,hogy "kicsit" többe' van,mint a sima tükör,ráadásul DIY project.
Hogy mi lenne,ha az ember csinálhatna egy tükröt,ami reggel félájult állapotban a csúnya fejénél valami több infót is közölne.
Én mondjuk megtoldanám még több funkcióval,Időkép aktuális cikk,hírek,social appokban kapott üzenetek és emailek.
Egyébként ennek lenne alternatívája mondjuk egy asztali képkeret.Ébreszt,tükör,infó...már fel is dobná a digitális képkeretek funkcióját.
OK,a tabon is jönnek az értesítések...talán "B" verzió lehetne egy app,ami zárképernyőként előlapi kamera on,tükör megoldva,mellé az infók,meg is van az ideális dolog,ami elmondja,hogy ébredtem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Amit a nagy cégek is hatalmas fejlesztésként mutattak be, azt simán összeütötte megfizethető alapanyagokból egy kreatív srác.
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest