- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ProEvoFan nagyúr hát én nagyon mérges vagyok a UPCre!!! 
 nekem médium csomagom van dec.31.-ig. amiért 6000ftot fizetek havonta, ezzel nincs is baj
 felhívom őket, hogy átszeretnék váltani erre az új chello silver csomagra mert az is 6000ft lenne mert ugyebár UPC tvnk is van és nem lenne gond 2009 junius31.ig szerződést hosszabítani
 erre a fejemhez vágják, hogy ez az új csomag csak az új előfitetöknek van, én mint régi chellos (4éve van chellom) csak 7500ftért tudom igénybe venni a silver csomagot........
 HÁT EZ EGY NAGY LOOOL!!!!!!!!
 mondom az illetékesnek ne haragudjon már de ez nagyon rossz üzletpolitika, mi az hogy én mint hűséges chellos drágábban vehetem igénybe a gyorsabb netet mikor ugyanannyiba kerül mint amit most fizetek, ennyit ér a hüséges elöfizető??? + 2009 feléig maradok mint ügyfél... a UPCnek ezek szerint igen...
 erre mondja,"miért 7500ft olyan sok önnek?"
 ..............................telefon letesz, dec.31 után UPC net és tv lemond aztán jöhet a DIGI net és TV 
 hát ha a UPCnek ez megéri? úgy kell nekik
 a DIGI sokkal olcsóbb itt nálunk mint a chello (megjegyzem, nem akartam váltani mert a chello megbizható) de ezek után ki az a barom a ki nem váltana???
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest