Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
Plusz végre sokan leszerelik a bányát (energiaárak is közrejátszanak), szóval most a 2-3 generációval ezekőtti kártyák reneszánszukat érik.
Plusz még itt van ez is -
Tasunkó
őstag
Hír volt mostanában hogy 2000 milliárd dollár tűnt el a bitcoinból, csak úgy a luftba. Gondolom nem viagráztatta meg a bányászkedvet. A sok újdonsült konzol tulajdonos sem fog egyhamar grkártyát venni. Csökkenő bevételekre számítanék az Nvidia helyében, de a csökkenés mértéke meg fogja lepni őket.
-
Utóbbi 2 hónapban elég szépen estek a használt árak és ez még nem az alja, augusztusban lesz még egy bánya stop, és jönnek a "nem bányász" kártyák amik lenyomják még jobban az árakat szerencsére
1060 45kba kezd már barátságos lenni azoknak akik nem tehetik meg a 150k vagy 300k értékű új kártya vásárlását
-
Fücsök007
őstag
Jelenleg 45K-tól árulnak 1060 6GB-ot, 65K-tól 1070-et, az RX 6600 130-135K között szokott lenni újonnan. Turing szériában még mindig sok kártya túlárazott és nem valószínű, hogy a következő generáció megjelenéséig túl sokan megválnának a kártyájuktól. Amint kapható lesz az RX 7600XT új helyzet lesz.
-
Raymond
titán
válasz
Fücsök007 #12 üzenetére
Nem tudom szerinted mi a "jo ar", de hasznalt 1070-et venni 2022-ben ugy hogy a boltokban ott a 280-290EUR RX6600 vagy NV vonalon a 280EUR RTX2060 es a 390EUR RTX3060 szerintem nem az igazi. Ha van 200EUR alatt 1070 akkor talan OK ha nagyon sporolni de akkor is inkabb valami Turing+ utan neznek inkabb.
-
válasz
milkabrams #10 üzenetére
sok esetben drágábban adják aprón mint boltban névre szóló garanciával.
-
KROK640
nagyúr
Persze ideiglenes ár csökkentés! Erre eddig Érdekes mód semmi szükségük sem volt! Most ha majd elárasztja piacot a sok használt bányász kártya, akkor úgysem lesz jelentősége annak, hogy ők milyen MSRP árat szabnak meg.
-
törölt tag
Persze, hogy beszerezhető, ezért írtam, amit. Azért kellenek az ilyen hírek, azért kell ilyeneket nyilatkozniuk, hogy aki kevésbé követi az árakat, azt gondolja, hogy ez átmeneti, így siessen a boltba. Tudod, hány ilyen komment van itt a fórumon is? "Mi van, ha újraindul a bányaláz?", "Mi van, ha karácsony környékére megint emelkedik?" Egyedül a forint gyengesége az, ami ronthat a dolgon, semmi más, és szerintem annak ellenére is csökkenni fognak az árak forintban is. Kb. 3 hónap múlva szvsz olcsóbbak lesznek a kártyák, mint most.
"A 4000 -es széria nem mostanában lesz elérhető."
Igen, ezért írtam ezt: "Pár hónapon belül, a 4000-es széria megjelenése előtt"
Tekintve, hogy az utolsó negyedévre várható a 4070-4090, és most július második felében járunk, azt hiszem ez stimmel. -
Samott
addikt
Ja, linuseknal is targyaltak hogy akcios, amig a keszlet tart. Dragabb mar nem lesz, csak jon helyettet az uj szeria.
-
törölt tag
"Azt mondjuk, hogy csak villámakció, hogy legyen némi FOMO, aztán persze pár hónapon belül a 4000-es széria megjelenése előtt az egyre csökkenő piaci árakhoz igazodva visszük ezt még lejjebb is, de ezt most egyelőre nem kell tudnotok."
-
GodGamer5
addikt
Hangosan felröhögtem a címen. Éreztem, hogy ez lesz.🤣
-
Raymond
titán
Teljesen mindegy hogy minek hivja az NV, ezek a kartyak mar most is olcsobban kaphatok a piacon mint a csokkentett/akcios MSRP.
-
Tegye fel a kezét, aki rácsapott egyre!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az NVIDIA nem készül hivatalos árcsökkentéssel, viszont egy darabig még élnek a kedvezményes árak.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest