- Azonnali informatikai kérdések órája
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Google Chromecast topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Tegye fel a kezét, aki rácsapott egyre!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Raymond
félisten
Teljesen mindegy hogy minek hivja az NV, ezek a kartyak mar most is olcsobban kaphatok a piacon mint a csokkentett/akcios MSRP.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
GodGamer5
addikt
Hangosan felröhögtem a címen. Éreztem, hogy ez lesz.🤣
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
kwzatz
őstag
"Azt mondjuk, hogy csak villámakció, hogy legyen némi FOMO, aztán persze pár hónapon belül a 4000-es széria megjelenése előtt az egyre csökkenő piaci árakhoz igazodva visszük ezt még lejjebb is, de ezt most egyelőre nem kell tudnotok."
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
Samott
addikt
Ja, linuseknal is targyaltak hogy akcios, amig a keszlet tart. Dragabb mar nem lesz, csak jon helyettet az uj szeria.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
félisten
Már alapból MSRP ár alatt beszerezhető több példány akció nélkül is, lement az ára automatikusan.
A 4000 -es széria nem mostanában lesz elérhető.[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
kwzatz
őstag
Persze, hogy beszerezhető, ezért írtam, amit. Azért kellenek az ilyen hírek, azért kell ilyeneket nyilatkozniuk, hogy aki kevésbé követi az árakat, azt gondolja, hogy ez átmeneti, így siessen a boltba. Tudod, hány ilyen komment van itt a fórumon is? "Mi van, ha újraindul a bányaláz?", "Mi van, ha karácsony környékére megint emelkedik?" Egyedül a forint gyengesége az, ami ronthat a dolgon, semmi más, és szerintem annak ellenére is csökkenni fognak az árak forintban is. Kb. 3 hónap múlva szvsz olcsóbbak lesznek a kártyák, mint most.
"A 4000 -es széria nem mostanában lesz elérhető."
Igen, ezért írtam ezt: "Pár hónapon belül, a 4000-es széria megjelenése előtt"
Tekintve, hogy az utolsó negyedévre várható a 4070-4090, és most július második felében járunk, azt hiszem ez stimmel."Everything is high risk, if you are a pussy."
-
KROK640
nagyúr
Persze ideiglenes ár csökkentés! Erre eddig Érdekes mód semmi szükségük sem volt! Most ha majd elárasztja piacot a sok használt bányász kártya, akkor úgysem lesz jelentősége annak, hogy ők milyen MSRP árat szabnak meg.
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
milkabrams
őstag
Én sajnos nem találom azt a rengeteg használt kártyát, hardveraprón szoktam nézegetni, de nem sokkal olcsóbbak mint bármelyik boltban újan.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
félisten
válasz milkabrams #10 üzenetére
sok esetben drágábban adják aprón mint boltban névre szóló garanciával.
[ Szerkesztve ]
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
Raymond
félisten
válasz Fücsök007 #12 üzenetére
Nem tudom szerinted mi a "jo ar", de hasznalt 1070-et venni 2022-ben ugy hogy a boltokban ott a 280-290EUR RX6600 vagy NV vonalon a 280EUR RTX2060 es a 390EUR RTX3060 szerintem nem az igazi. Ha van 200EUR alatt 1070 akkor talan OK ha nagyon sporolni de akkor is inkabb valami Turing+ utan neznek inkabb.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Fücsök007
őstag
Jelenleg 45K-tól árulnak 1060 6GB-ot, 65K-tól 1070-et, az RX 6600 130-135K között szokott lenni újonnan. Turing szériában még mindig sok kártya túlárazott és nem valószínű, hogy a következő generáció megjelenéséig túl sokan megválnának a kártyájuktól. Amint kapható lesz az RX 7600XT új helyzet lesz.
[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
Utóbbi 2 hónapban elég szépen estek a használt árak és ez még nem az alja, augusztusban lesz még egy bánya stop, és jönnek a "nem bányász" kártyák amik lenyomják még jobban az árakat szerencsére
1060 45kba kezd már barátságos lenni azoknak akik nem tehetik meg a 150k vagy 300k értékű új kártya vásárlását
Ha valami komolyan érdekel, foglald le egyértelműen a későbbi félreértések elkerülése végett!
-
Tasunkó
senior tag
Hír volt mostanában hogy 2000 milliárd dollár tűnt el a bitcoinból, csak úgy a luftba. Gondolom nem viagráztatta meg a bányászkedvet. A sok újdonsült konzol tulajdonos sem fog egyhamar grkártyát venni. Csökkenő bevételekre számítanék az Nvidia helyében, de a csökkenés mértéke meg fogja lepni őket.
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
KROK640
nagyúr
Plusz végre sokan leszerelik a bányát (energiaárak is közrejátszanak), szóval most a 2-3 generációval ezekőtti kártyák reneszánszukat érik.
Plusz még itt van ez isInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest