- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Persze, hogy beszerezhető, ezért írtam, amit. Azért kellenek az ilyen hírek, azért kell ilyeneket nyilatkozniuk, hogy aki kevésbé követi az árakat, azt gondolja, hogy ez átmeneti, így siessen a boltba. Tudod, hány ilyen komment van itt a fórumon is? "Mi van, ha újraindul a bányaláz?", "Mi van, ha karácsony környékére megint emelkedik?" Egyedül a forint gyengesége az, ami ronthat a dolgon, semmi más, és szerintem annak ellenére is csökkenni fognak az árak forintban is. Kb. 3 hónap múlva szvsz olcsóbbak lesznek a kártyák, mint most.
"A 4000 -es széria nem mostanában lesz elérhető."
Igen, ezért írtam ezt: "Pár hónapon belül, a 4000-es széria megjelenése előtt"
Tekintve, hogy az utolsó negyedévre várható a 4070-4090, és most július második felében járunk, azt hiszem ez stimmel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az NVIDIA nem készül hivatalos árcsökkentéssel, viszont egy darabig még élnek a kedvezményes árak.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GTA VI
- Óra topik
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- GTA IV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest