Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
#65675776 #31 üzenetére
Te most direkt nem akarod azt megérteni, amit leírok?
Felejtsd el azt a verziót, amit én linkeltem. Mint ahogy elfelejthetnéd a módosított drivereket is, amiket elve te hoztál fel. Senki nem beszélt ilyen verziókról. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy publikus trackert használtam és az a torrent egyáltalán nincs fent egyik torrenten oldalon sem.
Ha vennéd a fáradtságot és letöltenéd a hivatalos drivert, és elolvasnád a readme.txt-t, vagy esetleg feltelepítenéd egy vitatott CPU-s gépre, akkor végre számodra is bebizonyosodhatna, hogy egyáltalán nincs igazad. Miért vitatkozunk valami olyanról, amiről te csak elméletileg vagy meggyőződve? Én kipróbáltam, hogy működik, te pedig csak úgy gondolod, hogy nem működik.
Költői kérdés, de egyáltalán honnan jött a 15.40.10.4352-es verziószám?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest