Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amúgy látszott a srácokon, hogy direkt nem játszottak pörgősen, van egy rész, ahol egy helyben állnak, ott nagyon feltűnő volt. Ennek a prezentáció volt a célja..
-
törölt tag
"Mennyire eredetit szeretnél, egy hangfelvétel megteszi?"
o istenem...

-
BloodyEddie
őstag
Nekem személy szerint a 2007-es szint is elég, én meg voltam elégedve a grafikával és a fizikával is
Egyedül attól félek, hogy a játékmenet laposabb lesz, a videók alapján elég sablon a város, de majd meglátjuk.A hsz-emben ironizálni próbáltam, szinte minden Crysis hírnél ezeken megy a vita

-
BiP
nagyúr
válasz
BloodyEddie
üzenetére
"Akkor megyek flémelni a régi hírekhez a motorról. Itt már csak a konzolos irányítást szabad szidni, vagy egy kis xbox vs ps3 is belefér? Világosítsatok fel plz hogy mit szidunk éppen, haladni akarok a korral."
Nem ez a lényeg. Csak szerintem felesleges most azon pörögni, hogy most miért hívják 3asnak.
Mondjuk a konzolport engem sem nagyon hat meg.
Az meg valóban igaz, hogy nincs akkora ugrás, mint az 1és a 2 között. De szerintem azt nem is nagyon lehetett elérni, elég magasra tette a lécet a Cryengine2.
Szerencsésebb lett volt CE2.5 (mint UE esetében), de hát ez van.Szerintem bőven fejlesztettek annyit, hogy észrevehető legyen a különbség játék közben.
-
törölt tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
Ok de ha lehet valami eredetit linkelj - már az első bemutató után lehetett tudni, hogy most nem lesz szájtátogatás.
-
törölt tag
válasz
BloodyEddie
üzenetére
"A gond az, hogy anno a Crytek a hármas számozásra váltásnál akkora fejlődést ígért, mint ami a kettes motor volt az elsőhöz képest"
Soha nem ígértek ilyesmit. Az egészben a nagy dobás a multiplatform jelleg volt és ennyi.
"e maga a motor ugyanaz, a mozgása megegyezik a 2007-es Crysis-beli mozgásokkal, a fegyverek, szinte minden ugyanaz, csak egy hülye nano mintás keret van a kép körül.."
Mondd, mióta van köze a fegyvereknek vagy az animációknak a játékmotorhoz?

-
BloodyEddie
őstag
Akkor megyek flémelni a régi hírekhez a motorról. Itt már csak a konzolos irányítást szabad szidni, vagy egy kis xbox vs ps3 is belefér? Világosítsatok fel plz hogy mit szidunk éppen, haladni akarok a korral.
A gond az, hogy anno a Crytek a hármas számozásra váltásnál akkora fejlődést ígért, mint ami a kettes motor volt az elsőhöz képest. Lehet hogy programozói szemszögből nagy munka volt a konzolport, de én mint játékos, csak annyit látok, hogy "jön boxra is, és?"
Nyilván csiszoltak az effekteken meg optimalizáltak, de lásd be, ez azért nem váltja meg a világot. 3 év alatt ennyi fejlődés kevés. Persze ha kiderül hogy odáig fejlesztették az alapból is jó fizikát (amiről valamiért mindenki hajlamos megfeledkezni) hogy téglákra lőhetők az épületek, akkor visszavonok mindent

-
PetX
aktív tag
+1: EGÉR + BILLENTYŰZET!
Azért legalább egy fant is leültethettek volna, aki szemgyulladásig tolta a crysis-t
Ezek a videón olyanok a monitorok előtt mint a statiszták, sőt sztem a crytek fizette őket, h "ugyan má üjjetek le kicsit lődözni, naaa..." IKSZDÉ -
BiP
nagyúr
Ezt mindenki tudja, de ezt a régi Cryengine3-as híreknél kellett volna elpanaszkodni.
De ami most a Crysis 2 alatt megy, az Cryengine 3, ha tetszik, ha nem.
Amúgy gondolom azért léptek számozást, mert azért elég sokat fejlesztettek benne így is.(főleg fényeket, de leginkább sebességoptimalizálást)
+ portolták konzolokra, ami nem kis lépést volt. -
Chosen
addikt
Igen úgy hívják, de csak hívják. Arról beszélek, hogy a Cryengine 1 után a 2 egy teljesen új motor volt, a 3 viszont csak grafikai tuning, de maga a motor ugyanaz, a mozgása megegyezik a 2007-es Crysis-beli mozgásokkal, a fegyverek, szinte minden ugyanaz, csak egy hülye nano mintás keret van a kép körül.
-
menalcas
őstag
Hát nem tudom ez nekem túl gyors, már mint az eredeti Crysis multiban pont az volt a jó illetve más, hogy ott ki kell használni a képességeid nagyokat sunyulni stb ez olyan mint a mostani fps multik csak dara ....
-
DeSanto
őstag
Ez szerintem is gagyi.
Egy kis hangulatot dobhatnának bele.
Még a videót is tök unalmasnak találtam.Nemhogy még ki is próbáljam.... -
Lacc88
senior tag
Mire véled ezt a megjegyzésedet , hogy nem lesz jó a játék ? ... nagyon kíváncsi lennék rá ... az hogy konzolon nem fog vissza jönni rendesen a teljes grafika amit , maga a játék takar az 1 dolog , de azért megnézném PC-n , a multi részét kicsit megtolva a grafot ....

Aram01 : nem valószínű , hogy lesz wii-re ...

-
-
Chosen
addikt
Jól látom, hogy a Cryengine2 itt-ott tupírozott motorja dolgozik alatta?
-
Thome
veterán
Hát hogy is mondjam... Gagyi...
-
InHell
senior tag
Hát nem tudom így 8-9 év CS után mikor meglátok egy ilyen videót ahol emberek próbálnak aimolni kontrolerrel mindig elfog a röhögőgörcs.

Kb. mintha nagymamámat ültetném a pc elé,hogy lőjön pár fejest.hahaha
-
pgergo
tag
UUU nagyon durva és a hnagok még a rossz minőségű videon keresztüll is jobb mint a bad company 2
-
aram01
nagyúr
srácok ez lesz wii-re is amúgy?
-
jegenye77
addikt
Először azt hittem lassított a felvétel de aztán látom ez a játék sebessége.

Viszont tényleg elég bénán céloztak.
egy tár nem is volt elég mert nem tudta eltalálni 
de várom én is nagyon
-
speed3456
aktív tag
Egy pár dolgot azért bemutattak de az a bénázás az tényleg betyár.
Ott van előttük a BILL+EGÉR istenem!
Na de azért várom nagyon. 
-
törölt tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
ilyen a kontrolleres multi
hozzá kell szokni mint az egérhez és nem kell tovább nyomni. egérrel is ugyanez a helyzet - ha többet nyomod odébb ugrik, csak ott épp jóval könnyebb korrigálni. Az, hogy mi passzol hozzá meg eléggé szubjektív 
BIP: szerintem mindig ugyanazt a játékost vették, nyilván betaníttatták vele mikor mit használjon. Mintha mondták is volna az elején, h ő fogja vezetni a csapatot, bár ugye ebben a káoszban ez elég nehéz lett volna

-
BiP
nagyúr
A rendező elég jól váltogatta a képeket, elég sokminden belekerült a videóba. És a userek is használták a feature-öket.
(#18) Prézli21: nem végig ugyanaz a csóka volt. -
BalaNce87
addikt
válasz
üzenetére
Szerintem inkább úgy értette hogy kínszenvedés volt nézni a kontrollerrel való bénázást, tényleg nem passzol hozzá ennyi, elég nehéz precízen célozni kicsit többet nyomod az analogót már nem az ellenre nézel hanem mellé egy pár centivel.
Nekem single nem para joy-al vagy osztott képernyőn haverokkal, de multiba én inkább mellőzöm. -
törölt tag
uh de előre begyakorolt egy játszma volt ez. Egyszer nem került a csávó mögé senki, neki viszont szinte mindenki háttal állt.
Amúgy túl szépen futott ez, hogy boxon játsszák, szerintem pc-s volt csak kontrollerekkel tolták."Szánalom az a kínlodás amit kontrollerel művelnek"
az nyilván eszedbe sem jut, hogy nem attól élvezetes egy multi, mert sorra nyomod a heccsátokat és attól még nem kínlódik senki mert egy fél másodperccel tovább tart valamit becélozni

-
BloodyEddie
őstag
Szerintem nagy lesz a gépigénye, csúnya lesz a grafikája, unalmas lesz a multi, sztorija nem lesz, és az Xbox jobb mint a Wii. Kimaradt valami?
-
zuchy
őstag
Érdekes egy videó, de valami hiányzik nekem belőle. A hangulat. Vagy valami, de így ez kevés. Csak lőnek lőnek, mint valami robotok, meg se mukkannak a katonák.
-
rup1u5
nagyúr
nagyon kiváncsi vagyok a rendszerkövetelményre.

-
Findzs
addikt
hát ez valahogy nem jött át
gyenge és akciómentes gameplay
hátha csak a srácok voltak bénák

-
aram01
nagyúr
biztos kell majd alá vas,addigra épitünk egyet,meddigre is?
-
dunc
nagyúr
Szánalom az a kínlodás amit kontrollerel művelnek,az egyhelybe lévő ellent is alig találják el......
FPS=EGÉR+BILL. PONT PONT PONT -
AS
félisten
Nagyon várom már , azért mert már unalmas a COd- BF szerű modern világ.

-
BalaNce87
addikt
Mi is lenne manapság már egy FPS-sel multiplayer nélkül?
Hát igen anélkül kuka a mostani fps-ek 90%-a, most a singularity, ami igazán jó lett, asszem annak is van multija, de hát az kb kutyát nem érdekli, ahogy a bioshock 2-nél sem.
Ez aztán rohadt nagy teambased játék lesz... már látszik hogy itt semmi csaptjáték nem lesz, csak zúzás ezerrel és ki megy arra amerre lát. Az is igazán jó lenne ha nem boxon hanem pc-n mutatnák a be a multiplayert, mert látszik hogy megy a bénázás ezerrel. -
kenny123
addikt
Te atyaúristen.. Legalább olyanokat ültettek volna oda a monitor elé, akik már fogtak a kezükben kontrollert..
Szerintem ezt a játékot is a grafika viszi majd.
-
Armahun
addikt
Ez igazi noobparaszkemper multi lesz
-
Misi 007
őstag
Szerintem ez a játék valami ritka nagy bukás lesz...
-
Tituka
senior tag
érdekes...
nem tudom nekem nem tetszett a crysis multija sem
na majd meglátjuk
-
elithun
őstag
Ez így nem tűnt túl pörgősnek. Gondolom majd PC-n biztos látványosabb lesz a másféle irányítás miatt.
Viszont a beépített multinak örülök, csak kérdés, hogy a játék futtatása mellett kinek lesz még erőforrása jó pinget tartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zotac mini PC, több db
- Acer óriás laptop 17" 4GB RAM 500GB HDD DVD újszerű 91%-os akku!
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Egyedül attól félek, hogy a játékmenet laposabb lesz, a videók alapján elég sablon a város, de majd meglátjuk.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)