- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPI32
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem amikor játszok a crysis varhead játékon töltény hejett tyúkok jönnek ki előre is köszi.
-
wolfman
veterán
Morden24: Mi bajod van a történetével? Nem volt túlspilázva, nem voltak benne rettentő csavarok, de igenis élvezhetően haladt előre a történet. Elvégre a katonáktól se várjuk el, hogy mérnöki munkákat végeznek majd. Menni, ölni mindezt nanoruhában!
Misi007: Az a gond, hogy szerintem is!
Az egy végén ugye üzenetet kapunk Prófétától, hogy odabent öli az idegeneket, majd mi is visszaindulunk. Attól félek, hogy egy huszárvágással oldják meg és a történet már nem is innen folytatódik!
-
yakuza.tora
addikt
"...megjelenés valamikor 2010. áprilisa és 2011. márciusa között..."[/I] - Teljesen korrekt. Így legalább nem kell minden héten újabb és újabb időpontokkal módosítgatni...
-
Misi 007
őstag
Hát szerintem ez a várososdi rohadt nagy bukás lesz...
-
pityeszka
őstag
Crysis NY!F*sz*.
-
Crytek
nagyúr
Egy másik újságban írtak megjelenési dátumot is 2010 december!
-
mmdms
addikt
Van egy olyan érzésem, mivel városban játszódik elengedhetetlen lesz valamilyen nagyobb fizikai motor használata a város rombolásához, és a crytekhez hűen az nv physx-e lesz benn. Ami nem biztos hogy jó dolog.
Persze ez mind csak feltevés... -
iSonic
addikt
én egyet tanácsolnék a Crytek-es srácoknak feküdjenek rá a történetre
-
Ari18
őstag
2010 április és 2011 március kicsit elég nagy intervallum. Mondhatnának pontosabbat. Nekem tetszett az első rész is. Remélem azért a történetet tovább gyúrják.
-
wolfman
veterán
"az egész játék teljesen új irányt fog venni a folytatásban." Remélem ez nem azt jelenti, hogy semmiféle köze nem lesz az első részhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Acer Nitro 5
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest