- Computex 2025: Jól sikerült a be quiet! belépője a perifériák világába
- Computex 2025: Nézzük miket mutat idén a DeepCool!
- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
Új hozzászólás Aktív témák
-
PEPI32
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem amikor játszok a crysis varhead játékon töltény hejett tyúkok jönnek ki előre is köszi.
-
wolfman
veterán
Morden24: Mi bajod van a történetével? Nem volt túlspilázva, nem voltak benne rettentő csavarok, de igenis élvezhetően haladt előre a történet. Elvégre a katonáktól se várjuk el, hogy mérnöki munkákat végeznek majd. Menni, ölni mindezt nanoruhában!
Misi007: Az a gond, hogy szerintem is!
Az egy végén ugye üzenetet kapunk Prófétától, hogy odabent öli az idegeneket, majd mi is visszaindulunk. Attól félek, hogy egy huszárvágással oldják meg és a történet már nem is innen folytatódik!
-
yakuza.tora
addikt
"...megjelenés valamikor 2010. áprilisa és 2011. márciusa között..."[/I] - Teljesen korrekt. Így legalább nem kell minden héten újabb és újabb időpontokkal módosítgatni...
-
Misi 007
őstag
Hát szerintem ez a várososdi rohadt nagy bukás lesz...
-
pityeszka
őstag
Crysis NY!F*sz*.
-
Crytek
nagyúr
Egy másik újságban írtak megjelenési dátumot is 2010 december!
-
mmdms
addikt
Van egy olyan érzésem, mivel városban játszódik elengedhetetlen lesz valamilyen nagyobb fizikai motor használata a város rombolásához, és a crytekhez hűen az nv physx-e lesz benn. Ami nem biztos hogy jó dolog.
Persze ez mind csak feltevés... -
iSonic
addikt
én egyet tanácsolnék a Crytek-es srácoknak feküdjenek rá a történetre
-
Ari18
őstag
2010 április és 2011 március kicsit elég nagy intervallum. Mondhatnának pontosabbat. Nekem tetszett az első rész is. Remélem azért a történetet tovább gyúrják.
-
wolfman
veterán
"az egész játék teljesen új irányt fog venni a folytatásban." Remélem ez nem azt jelenti, hogy semmiféle köze nem lesz az első részhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Macbook Air M1 2020 8/256GB, akku 99% garanciális 2027.03.12.-ig
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6300u(4x2,9Ghz)8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest