Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archer
őstag
Amúgy kommandós játéknak nem lett volna rossz mert a nagy területek miatt pont az a játékmenet illik a játékhoz de az ufos marhaság tényleg nem kellett volna meg értelmesebb AI-t is rakhattak volna bele mert néha már sajnáltam lelőni az ellenséget olyan hülyék voltak. Meg a fegyverek pontossága is röhej volt, könyebb fokozatokon 50 méternél távolabbról olyan szórásuk volt mint amikor fűmagot vetek, hardon vagy nem tudom már hogy voltak a szintek meg one shoot, one kill volt gyakorlatilag bármilyen messziről ahogy már láttam az ellenséget. Meg röntgenlátásuk is volt. Far Cry-ban ilyen azért nem volt, mondjuk ott is céllövő olimpiai bajnok volt szinte az össze enemy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Megkérdeztük az AI-t: milyen érzés, amikor megreguláznak?
- Bittorrent topik
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix OLED XG32UCWMG
- GARANCIÁS! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Ubiquiti AMPLIFI HD router + 2 darab AFI-P HD mesh antenna
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest