- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Ismét 128 és 256 GB-os memóriaszetteket villantott a G.Skill
- Panorámás miditorony jött a Chieftec fémjelzésével
- Ráfordult a célegyenesre a SiPearl első szerverprocesszora
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
válasz
Angel1981 #20 üzenetére
Statisztika nincs róla, de a gyári kiegészítők esetében is elég ritka az ilyen, ez pedig egy külső vállalat által gyártott, nem támogatott "valami".
De szinte mindenhol olvasni róla, és szinte mindenki tud róla (külföldi fórumokon pörögnek a topicjai is), szóval azért én nem ilyen arányt adnék meg erre, hanem egy kicsit többet (bár tényleg nem lehet nagy arányról beszélni, a konzoloknál sem véletlenül van kontroller). Viszont nem is ez számít, hanem az, hogy ez egy extra funkció a CS: GO-nál, nem muszáj használni, de sokaknak jó hír. Az sohasem baj, ha valaki többet ad.
-
zsigus
őstag
válasz
Angel1981 #18 üzenetére
Ha azt nézed, hogy mekkora az érdeklődés az Xfps és társai iránt mindkét HD konzolra, akkor elég sokan próbálhatják ki. Multinál pedig, mivel nincsenek a PS3-on csalók, tuti ezzel próbálnak majd "érvényesülni" bizonyos emberek.
De nem flame keltést akartam elérni a hsz.-el, nem is PC vs Konzol vitát, és nem is neked válaszoltam. Volt egy számomra nem túl kedves hangnemben elhangzott hsz, hasonló szellemiségben válaszoltam rá, ennyi (hozzáteszem már egy ideje én is PC-n játszom).
-
zsigus
őstag
Igen a GO-nak van gyárilag egér-bill. támogatása, egy korábbi hír innen:
"A sportszerű mérkőzések érdekében a PlayStation 3 tulajdonosoknak lehetőségük lesz egér és billentyűzet, valamint irányító segítségével is játszani a PC-s és Macintosh-os kollégáik ellen. "
Hivatalosan támogatja a PS3 az egér+billentyűzet párost a játékokban is, de a fejlesztők nem igazán használják ki, ezért elég kevés ilyen játék van rá, de van még egy-kettő ami gyárilag támogatja. Nézz utána...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- BIOS frissítés
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kompakt vízhűtés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest