- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
- Hardvereket szállít a virtuális fuvaros
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Helytakarékos rackmount NAS sziluettje bontakozott ki a QNAP felségvizein
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Micro Four Thirds
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Symbio
senior tag
Itt egy pár perces munka leírása (
)
-
shawen
csendes tag
Hello.
Nem tudja valaki , hogy Cooler Master V10-et lehet-e kapni valahol? -
nyunyu
félisten
válasz
TazLeacher #53 üzenetére
Nemreg olvastam egy idevago viccet a kulonbozo szakmakrol:
"A közgazdász: olyan szakértő, aki holnap képes megmondani, ma miért nem jöttek be azok a dolgok, amiket tegnap jósolt."
Meg valahogy mindig a mi nemiszervunkkel verik azt a bizonyos csipos gyomnovenyt...
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
TazLeacher
nagyúr
Ezt nem egy nagy multi vezére mondta, hanem a tévében nyilatkozta valamelyik gazdasági elemző (a nevére már nem emlékszem), aki nem csak itthon, de külföldön is elismert a saját szakmájában, és általában adnak a szavára a gazdasági szférában...és ő nem közel áll a tűzhöz, hanem egyszerűen ő a tűz...
-
nyunyu
félisten
válasz
TazLeacher #40 üzenetére
Azt mondják az okosok szeptemberre kb. 280 lesz az euro.
Bizonytalan, mint a kutya vacsoraja.
Fonokomnek novemberben megmondta a frankot az egyik nagy multi vezere, aki kozel all a tuzhoz, hogy az akkori 220-as dollar arfolyam nem lesz tartos, hiszteria elultevel januarra 200-205 lesz.
Erre most mennyi? 227Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
N-vidi-A
őstag
Ez tényleg durvan szép, egyszer lesz ilyenem, az tuti!
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
kelzsoca
félisten
Hogy ne a meleg levegőt szívja a procitól!
Azzal hogy a táp alulra kerül, tulajdonképpen teljesen házon kívül tud szellőzni, mert a friss levegőt alulról szedi fel, a meleg levegőt meg hátul tolja ki!
Mivel nem a meleg levegőt szipkázza be, ezért a táp belső hőmérsékletére is jó hatással van, és a ventilátornak sem kell pörögnie annyira!A por ellen meg kell porszűrő és meg van oldva!
-
L3zl13
nagyúr
Akkor sem értem mi értelme alulra rakni a tápot, úgy, hogy a ventije lefelé nézzen, és a port szívja a ház aljáról...
Aki hülye, haljon meg!
-
Mappa
addikt
jó kuckó,nekem is CM van ..de hogy most ez limit edition...mert hogy fekete..amúgy se látom milyen belül
nem kötelező megadni
-
Egyre jobban érik bennem (is) a gondolat, hogy szétkapom a cuccot, aztán lefújom feketére az egészet! Az meg hogy az 5,25"-os rögzítő-műanyagok meg a csatlakozók nem feketék, nem igazán hat meg... Sőt! Megrizikózom, még jól is nézne ki!
Ami viszont jobban érdekelne, az egy plexis oldallap. A probléma csak annyi, hogy nem szeretnék egy $25-be kerülő cuccért még plusz $60 szállítási költséget fizetni! Nem tudja valaki, hogy hol lehet itthon szerezni ilyesmit?
Szerk: Viszont a csavarok már hiányoznak az 5,25"-os keretről...
[ Szerkesztve ]
"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"
-
Furky
őstag
Azt ne felejtsétek el, hogy a feketén marha gyorsan meglátszik az icipici porréteg is... Ami így is, úgy is bekerül valahogy a házba, hiába fogja meg nagyrészét a porszűrő. Nem?
A ház mellesleg nagyon ütős sima kiadásban, és ebben meg pláne. Szívesen látnám itt az asztal alatt -
NagyVillany
tag
nekem aza fekete konfig tetszik ami az alsó képen bennevan
-
-XadAnuX+
őstag
válasz
TazLeacher #40 üzenetére
Így van 90 euró nem rossz ár érte, én jóval többre számítottam mivel 300 darab készül belőle, ha jók az infók.
-
TazLeacher
nagyúr
Most lehet downgrade-elek ház ügyben...ez tetszik, és ha 90 euró körül lesz, akkor annyira nem vészes.
Nem igaz, hogy így meg lehet csinálni. Magát a ház vázát gyönyörűen meg lehet csinálni, de a csatlakozók, a kis műanyagok, egyéb bisz-baszok lefestése már nem megy egyszerű porfestéssel...ott a szivacs. A linkelt képen is ltászik, hogy a rögzítők mindenhonnan ki lettek szedve. Miért? Mert azok gyárilag kékek, és azok is maradtak. Meg lehet csinálni, de nem ilyenre. Szépet lehet, sőt gyönyörűt, de nem ilyet. Ennyi.
És a limitált példány miatt lesz ennyi az ára. Jelenleg itthon 17.000 Ft egy ilyen ház. Azt mondják az okosok szeptemberre kb. 280 lesz az euro. Tehát 25.000 lesz az ára. +8K meg nem szerintem nem sok, de javítsatok ki...
-
Mystic
tag
Én is meg vagyok elégedve a CM 690-el. Nem is hülyeség lefújni feketére és máris limitált szériás.
Az akasztott embert még az ág is húzza
-
Zolás
addikt
Ebből kéne egy Ati/Amd Edisön is piros ventikkel csak hogy meglegyen a balansz
És ott is mehetne hogy az Envidiának jobb a házdrájvere és jobban fut a gém az AtiÁjemdének meg erősebb a háza és a dájrektixe azé jobb a gémvagy a ződ venti green edisön és kevesebbet fogyaszt a piros meg jobban tolja a levegőt és jobban hűt
Egyéb kretén ötletem nincs
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
zuchy
őstag
Nekem sima CM 690 van majdnem egy éve, és nagyon megvagyok vele elégedve. Lehet, hogy lefújom feketére a belsejét nyáron...
PC-STYLE.hu
-
rootkiller
őstag
Mindig is tetszett ez a ház, de így még jobb.
Artengo TR 990 Pro
-
Solten
őstag
Vakitja a CM a szeginy foldmuvest...
Saor Alba
-
Gerisz
addikt
Hát egyébként alapból feketének kellene lenni a belsejének a legtöbb háznak. (node ízlések és pofonok)
+ pénzt akkor adnék érte ha arányba lenne a ráfordítandó költségekkel!
(De azért pofátlanság más színért + pénzt kérni) -
rup1u5
nagyúr
Azért az Nvidia edisön se rossz!
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
Zsubi
őstag
Szép-szép, nagyon tetszik de ezt szerintem otthon pár perces munkával meglehet oldani
-
alibabo
tag
Szerintem meg a 300db miatt nem lesz olcsó.
Marad a házi festés. Megcsiszolom, alapozom, kétszer lefújom. Remélem így azért tartós lesz. Vagy esetleg valakinek tapasztalat kopásilag?
A legtöbb zenészből soha nem lesz sztár. Őket egy dolog vígasztalhatja: a legtöbb sztárból soha nem lesz zenész. - by Horváth Attila, a Mester
-
pincehely
addikt
Nekem is nagy álmom egy ilyen Cm 690-es házikó.
Az se baj, ha nem fekete
De egyre távolabb kerülök tőle, lassan a sulira sem futja.http://kefetemap.deviantart.com/
-
Antibazsi
aktív tag
-
Móci
addikt
Gyönyörű darab, de az árára inkább nem lennék kíváncsi, ha annyira feketét akarok belül is, inkább a házilagos festésre szavazok.
(megjegyzés: nem tudom, hogy mennyire strapabíró a ház anyaga, de szerintem egy porfestés örökös lenne rá. Már ha bírja a kemencét, s van ismerős, aki olcsón megcsinálja.)"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
Symbio
senior tag
Meg lehet ezt csinálni házilag is igényesen. Persze nem biztos, hogy a végén olcsóbban jön ki az ember, mint a gyárival.
-
törölt tag
for3l CM 690-énél még nem láttam szebbet.
-
zsirfecske
addikt
fél éve van cm690-em, én is imádom.
ez meg belül is szebb, elfogadnám, de azért túlélem nélküle is.
-
P00By
nagyúr
Fekete
-
Antibazsi
aktív tag
Ezt nem értem. Eddig nem fekete volt? (nekem már fél éve megvan,de úgy tűnik ez is telljesen fekete.) Az meg kit érdekel,h belül milyen színű?
Üdv, Balázs
-
^Clown
addikt
Szép
Jó ötlet egy ilyen sikeres szériából csinálni egy számozott, limitált sorozatot
-
Pont a 690-re csurgatom a nyálam egy ideje, az tuti amikor meglesz rögtön megy a festőhöz.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Xirtam
veterán
Lassan 1 éve már, hogy CM 690 boldog tulaj vagyok! Nagyon imádom ezt a házat és mindenkinek csak ajánlani tudom! Erről a limitált szériás modellről inkább no comment nagyon karcolja a szemem!
-
Hulk24
aktív tag
nagyon bejövős, tetszik! az ára meg az egekben lesz!
-
törölt tag
Azt csicsergik, 80-90 eur lesz.
-
luw2win
őstag
Szerintem egy precíz munkával a normál 690-eset is feketére lehet festeni,töredék árért
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
-
Skizz
addikt
Rohadt szép, bár nekem tuti nem lesz türelmem feketére festeni a sajátomat.
-
Jóember
csendes tag
A Cooler Master ismét bizonyította, hogy öreg vas nem vén vas. Én is szívesen vennék egyet, ha nem lenne már egy CM-em.
Jobban működik, ha bedugod a konnektorba. (Sattinger törvénye)
-
Yany
addikt
Csak szuperlatívuszokban lehet a házról beszélni. Főleg az árkategóriáját figyelembe véve. Ha valaki szeret kábeldzsungel helyet rendet tartani, akkor ez neki való ház: én gyakorlatilag az összes kábelt az alaplap mögött vezettem el (sata kábelek, tápkábelek, stb).
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
X Factor
addikt
Gyönyörű
Make things work
-
-XadAnuX+
őstag
Ez nekem nagyon tetszik!
Ez lesz szerintem a kis konfigomnak a háza
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat teljesen feketére festette az öregedő sikerterméket.
- Kolink RGB ventilátor szett (4db venti) (vezérlővel, távirányítóval)
- Be Quiet! Dark Rock Pro4 Processzor hűtő
- Használt prémium számítógépházak - Phanteks Eclipse P400 TG RGB - DeepCool Matrexx 55 TG ARGB
- Eladó NZXT H7 Flow b/w (2024)+NZXT GRIDv3+6 140mm és 2 120mm bitfenix ventilátor
- Hibátlan - CORSAIR VS650 650W ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest