Új hozzászólás Aktív témák
-
duni84
aktív tag

köszi, ismertem a trükköt, csak van, hogy kb 2-3 hétig haza sem jutok, addig a gépnek meg szolgáltatnia kell szorgosan ... és amint van rá mód, hogy egy apró ámde annál bosszantóbb problémától megszabaduljon az ember elfogadható ráfordítással, akkor felmerül a jogos kérdés, hogy "miértisne?"
a kérdés továbbra is áll, a cikkért viszont köszi ;)
-
G4ng3r
tag
Pontosan.
Csak megjegyeztem,hogy ki lehet szedni,ha valakinek "bántaná a szemét".
Én sem javaslom a kiszedését.Ezt például nem lett volna olyan nehéz dolog megcsinálni,legalább valami pattintós megoldással.Plussz el tudnám viselni,ha az a műanyag a rács mögött(nem is tudom mi,talán merevítés) is eltávolítható lenne.(az tényleg csak fűrésszel oldható meg
)
Na jó nem elégedetlenkedek tovább,elvégre nem egy Stacker kategóriájú házról beszélünk,örüljünk,hogy legalább van ilyen ennyiért.
Egyébként tudsz valamit a plexis oldallapról?Expertnél forgalmazzák esetleg?
Mert nekem még nem nagyon sikerült ráakadnom sehol,csak a CM honlapján láttam eddig.Illetve már látom,hogy nincs az expertes terméklistában...
Csak egy tipp kellene,hogy honnan lehetne szerezni/rendelni. -
G4ng3r
tag
Hát igen,csak le van hajtogatva.
Egyszer szedtem csak ki én is,és úgy láttam,hogy mégis jó,hogyha benne van,és vissza is tettem.(úgy vettem észre,hogy az a szivacs kicsit visszafogja a ventit,de az a fránya por...)
De jobb nem túl sokat hajtogatni a rácson azokat a pöcköket mert szerintem elég könnyen eltörhetnek.
2 hét után tisztán látszott a porfogó szivacs közepén a cooler masteres címke helye,a többi része már sárgább volt a portól.
Úgyhogy CM690 tulajok hagyjátok csak bent a szivacsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ASUS routerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

)