- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
Új hozzászólás Aktív témák
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Acheron
üzenetére
Kb. 2-3 mm-re eltartja. Ez távtartóval nem oldható meg, mert az ugyanúgy elvezeti a rezgést. Szerintem ez a szilikon szar meg elnyeli valamilyen szinten. Alibabo kollega belinkelte az előző hsz-ében hol lehet ilyet kapni.
Noctuát csak ajánlani tudom, szerintem megéri az árát. Vagy esetleg még az Enermax, ha legközelebb ventit veszek az az lesz.
-
R1200GS
aktív tag
válasz
Acheron
üzenetére
Az oldalsó hűtőn kicseréltem a csavarokat a Noctuáhz kapott rezgéscsillapítóra. Így annak a ventinek semmi hangja
. De mivel van a házban összesen 6 db 12 cm-es ventilátor max fordulaton így észre lehet venni a zajt. Ha netezek, akkor le szoktam venni a fordulatot, ha játszok akkor úgysem hallom, a Wharfedale - Diamond 8.4 elnyomja a hangját
. Szerintem a legjobb megoldás venni a házba egy szabályzót, és mikor nem kell komoly hűtés le lehet venni a fordulatot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De mivel van a házban összesen 6 db 12 cm-es ventilátor max fordulaton így észre lehet venni a zajt. Ha netezek, akkor le szoktam venni a fordulatot, ha játszok akkor úgysem hallom, a Wharfedale - Diamond 8.4 elnyomja a hangját
. Szerintem a legjobb megoldás venni a házba egy szabályzót, és mikor nem kell komoly hűtés le lehet venni a fordulatot.