- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BLiNk3r #3786 üzenetére
Én se nagyon vettem észre ilyet.. igaz, nincs nyitva a házam.. merrefelé láttad a ledet?
Hang: nem lehet,hogy csak a winyo "tekert"? Bár gondolom annak felismernéd a hangját.Daemon09
Rakd át esetleg másik helyre.. vagy másik fiókba..
esetleg még azt kellene megtapasztalni, hogymi rezonál be.. a ház. oldallap pl.. vagy a keret zörög miben a winyó van...
Nekem is van egy tompa morajlásom az "új" WD black-el..(leglábbis gondolom,hogy attól.. amióta az is bent van, azóta hallom... érzem) olyan ritmikusan előjövö hang.. morgás.. mintha valami körbeforogna. és egy ponton felerősödne.. majd elhalkul.. felerősödik... elhalkul.... ehh. nehéz leirni.. és fura is mert lassu forgás hang...1-2 sec/felerösödés...
Ami fura, nálad (is),hogy elvileg ezekben a keretekben, van 4 darab gumipogácsa, amiben vannak azok a tüskék, amiken fekszik a winyó.. igy elvileg nem adhatja át a rezgést.. annyira
Mondjuk elvileg nálam se kellene..Arra gondoltam, hogy esetleg mivel nincs túl nagy hely a keret és a winyo között, hozzá ér a kerethez a winyó háza.. a keret meg a házzal van kapcsolatban.. ha ezért, adja át, oda lehet rakni valami gumit.. pl ablakszigetelő profil..
Mondjuk az enyém allig hallható.. nem is foglalkoztam vele nagyon.. igaz, időm se nagyon lenne rá
Üdv. Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő