Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibabo
tag
Áháá, van benne valami. Na ezt kimazsolázom. Régebben volt itthon Loctite Gel, majd jobban megvizslatom.
Köszönöm.

Barney™: Én is nézegettem már. Még pár hónapja több helyen is láttam, persze akkor nem vettem, most meg szokás szerint nincs.
Még Engusznál sem láttam, pedig nála sokáig volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Cooler Master Silencio 650 számítógépház
- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő