Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee3000
tag
Ez igen, gratula!
Emléxem nekem is voltak ilyen cuccaim, de sajnos már nincsenek meg.
Én is szeretnék előre még egy ventit, de lehet nem fogok barkácsolni, hanem veszek egy extra HDD-keretet, aminek van az elejében.Más: Gondoltam rá, hogy az oldallapi ventit (a VGA magasságában) lecserélem egy 140 mm-esre, szerintetek érdemes? Kevés helyen lehet kapni ilyen nagy ventit, meg drágább is, és nem vagyok meggyőződve róla, hogy megérné a beruházás. Tudnátok esetleg ajánlani valamilyen márkát, hogy mit keressek? (Aerocool, Arctic Coolinc stb.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Wraith Prism AM4 Proci hűtő RGB
- NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Emléxem nekem is voltak ilyen cuccaim, de sajnos már nincsenek meg.
Én is szeretnék előre még egy ventit, de lehet nem fogok barkácsolni, hanem veszek egy extra HDD-keretet, aminek van az elejében.
)