Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Nem értek veled egyet. Nekem is van mini PC a szobában, nem is egy. De én szeretem a szép, esztétikus és hatékony ventiket, ez alól a mini itx sem kivétel. Persze ez a CM förmedvény nem igazán adja az érzést, mert az arányok suták. De viszont van egy moddolt AeroCool S9 házam, aminek ugye gyárilag egy nagy lapát az oldala. Na az igazi retró gépnek van összedobva, de egy kis előlap moddolással a mai házak kinézetét is hozná.
-
bot1978
senior tag
Nem bánt senkit. Egynek jó, csak valahogy nekem a Mini-ITX méretről pont nem a 20cm-es venti ugrik be, hanem az annyira alacsony fogyasztás, hogy a disszipált hőmennyiség szinte elhanyagolható, de nem bántom, a többitől vagyok kiakadva. Ezektől a plexi és vagy üveg vackoktól.
-
bot1978
senior tag
Falat kenyér.
A H500M-re kéne tátenni a Stacker 830 első ajtaját és oldalát és akkor lenne a CM-nek újra egy jó PC-háza, ami ki is néz valahogy.
De véletlenül sem.(#12) Csemy27
Tragédia ez a sok xar, de az összes gyártó ezeket nyomja. Ha sikerül valakire rásózni egy ilyet, onnantól kezdve meg lehet hülyíteni a ledekkel. Mintha nem dobnának utánad a kínaiak az ebay-en egy ezresért egy maroknyi ledszalagot, ami még ráadásul öntapadós is. Ha ez kell ott van és még egy színű is lesz a gép, de nem, ezeknek a hardvereken kell lenni, mert... mert csak.
-
Csemy27
csendes tag
A h100-on kívül ezek nem pc hàzak hanem vitrinek. Többet vártam "COOLER" master!!
-
hegegabi80
addikt
Jól néznek ki, bár jó lett volna kicsit többet is megtudni róluk, de majd idővel.
Az árakkal se szálltak el nagyon, gondolom ez azért tükröződik majd az anyaghasználaton, de simán vállalhatóak. -
sheep
addikt
H100:
"A két fogantyú segítségével könnyedén mozgatható apróság"
Korán van még de eskü én nem látok rajta sehol fogantyúkat. -
tipuka
addikt
Tetszik ez a H100, olyan, mintha félbevágtam volna a H500P Mesh -em.
-
tibaimp
nagyúr
Nekem a "sima" Cosmos II-es tetszik, arra lecserélném a HAF-ot.
-
yericho800
aktív tag
c700 black bejövős. jöhet
-
Guresz
tag
A H100as kivételével tetszik mind. A cp700as véleményem szerint sokkal szebb feketében. Az s600as pedig olyannyira bejön hogy lehet lecserélem rá a meshify c-t
-
Guresz
tag
A H100as kivételével tetszik mind. A cp700as véleményem szerint sokkal szebb feketében. Az s600as pedig olyannyira bejön hogy lehet lecserélem rá a meshify c-t
-
orion1025
őstag
Nekem a C700P kifejezetten tetszik, pedig nem egy letisztult darab. Az S400 telibe oldallappal nekem bejövős lenne, még be is ruháznék rá.
-
Segal
veterán
Cuki lett a H100-as. Nekem H500P Mesh van és maximálisan elégedett vagyok vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen program, ami...?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest