- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GumisPeter
senior tag
Kis fáziskésés ez az Antec részéról.
Nekem ez az Antec mód kissé gyerekesnek tűnik, sir róla a gagyiság....legalább valami eredetibb lenne.Az első komoly házikóm egy Antec Lanboy volt, 3kg körüli súly, nagyon kellemes designe, jó szerelhetőség jellemezte.Akkor még voltak friss 5leteik.
2014
Mészáros András
Ferrari V12
2014 jómagam is alkottam egy hasonlót, igaz ez 72kg, és gyári alu Merci blokk. -
orion1025
őstag
Nekem végig görgetve az oldalt, konkrétan kiégett a szemem
-
Redneck
nagyúr
Ez a V8 valami förtelem, de a többi sem különb. Az RGB mentes ház vállalható egyedül, de az meg tizenkettő egy tucat.
-
GodGamer5
addikt
A Cube Max valami embertelen jól néz ki. Kéne.
-
XuChi
addikt
Az egész Antec cég egy bazári vacakká alakult. Hol vannak már a minőségi termékeik mint a P180/P180 mini, Skeleton, Nine Hundred stb. Kár értük, de ez van. Antec——> Kuka, haladjunk tovább....
-
koko52
nagyúr
Anyám borogass, azt a V8-at egy putriban Rómeónak eltudom képzelni. Ez elég alja színvonal ettől a gyártótól.
Esetleg piaci rést keresnek? Jöhet akkor egy hamburger modell is. -
törölt tag
Ez a v8 szerintem is gagyi, inkább 1970 Dodge Charger "ház" kellene.
-
Egy kis krómozással egész jól mutatna, de így
-
L3zl13
nagyúr
Lehet, hogy közelről igényes kidolgozású az első ház, de a képek alapján inkább a bazári és a gagyi jelzők jutnak eszembe.
-
jedis
senior tag
Húúúú wazze ! Ekkor gyiccsparádét, mint ez a V8-as kuckó, nem b.szott még a világegyetem.
Mint azok a millió számban gyártott kicsi három kerekű műanyagmotorok, amiket 2 éves kisgyerekeknek vesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Need for Speed: Rivals
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Garanciális Noctua NH-D15 chromax.black
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- be quiet! Dark Power Pro 12 1200W TITANIUM - Garancia 2032
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest