Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
Én is túlélem a félpasszív ventilátort. Szerintem túl van spilázva. Jobb lett volna full passzív megoldás, de ha azt nekem vastag dollárokban kellene kifizetnem (ha csak plusz 20 dollár volna, már akkor is), akkor inkább maradok a propellernél.
Nekem hosszú távon hasznos az USB3.2, a Type-C, a PCIe4.0, a rengeteg szabad sáv és a sok M2. Nagyon szépen fel vannak szerelve még a legolcsóbb lapok is.
-
schawo
titán
1 x PCIe 4.0 x4
Ez valami vicc? Az ASUSnál az összes lapra jutott 2 db M2-es, az ASRocknál is csak a legprosztóbb kapott egyet, erre itt ez jön szembe? MSI-nak elment a maradék esze?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nagyon jól néz ki a Nothing Phone (3a) limitált kiadása
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Corsair VENGEANCE RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Flare X5 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi