- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
Mókusvakítás, csak nem veszitek észre.
Aki megveszi az i7-8700K-val szemben ennyiért, az meg is érdemli. -
westlake
félisten
Ilyenből számtalan van az eBay-en. Nyilván nem erről volt szó eredetileg sem, hogy majd (talán) 2040-ben mennyit fog érni egy ilyen CPU. És amiket te hozol fel, az pure szerencse, nem tudatos befektetés.
#69: Pontosan erről van szó. Egyáltalán nem jó befektetés. Tehát nincs miről beszélni. Vegye meg azért valaki, mert akar egy ilyet.
#72: Látom, nem érted, hogy miről beszélek.
-
westlake
félisten
Attól, hogy valamire ráaggatják az "évfordulós" kifejezést, még nem válik értékessé a gyűjtők számára. Egy hardvernek a tudása az értéke. Meg persze a ritkasága. De ez a CPU nem ritka. Naivitás a részetekről azt hinni, hogy néhány év múlva drágábban el tudjátok majd adni, mint amennyiért vettétek. Hardver, mint "befektetés"? Érdekes elgondolás.
-
westlake
félisten
válasz
enginev3.0 #41 üzenetére
600? Bruttó 650k-ért vettem a 7980XE-t. Ennek simán millió fölött "kellene" lennie.
-
westlake
félisten
válasz
csatahajós #31 üzenetére
Ezt megtették annó a 2699 v3-mal is. Igaz, az 22nm-es, nem pedig 14. Persze ott volt már a 2699 v4 is, logikus lett volna a 22 magos desktop CPU. Szóval számomra egyáltalán nem meglepő, hogy ugyanezt meglépik a Xeon P8180-nal is. Nekem csak az a furcsa, hogy ilyen hamar.
Esetleg lesz olyan modell, ami alkalmas lesz DP működésre, de akkor az nem 10k$-ba fog kerülni. Egy ilyen CPU simán alázná a P8180-at leszámítva az ECC támogatást és a jóval nagyobb maximálisan támogatott memóriát. -
westlake
félisten
Abban viszont mindenki biztos lehet, hogy ezt a szörnyet nem fogják 2000$-ért adni, mint a 7980XE-t.
És abban is biztos vagyok, hogy nem fogják engedni a dual socketes működést, hiszen azzal a ~10k$-os Xeon Platinum processzoruknak, nagy általánosságban pedig a dual socketes Xeon rendszereiknek állítanának konkurenciát a jóval olcsóbb megoldásokkal. Ilyen hülyeséget pedig egyik gyártós sem csinál.
Én is láttam az ASUS alaplapról a képeket, egyelőre viszont nem tudom mire vélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest