Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Ebből nekem max az a GT300-as egér érdekes így ránézésre. Klasszikus forma és ha jó szenzort és interpretációt kap (meg persze árat), akkor még bármi kisülhet belőle. (A másik két májsz már ránézésre sem tetszik.) Persze ennek a gombja is fényes műanyagból vannak, ami viszont kissé gagyin hat a matt burkolatban...
Szerk.: (#4) idegen lény: szerintem is inkább "részegen" akart lenni, csak elírták...
(Úgy tudom, hogy józanul senkit nem engednek be a rendezvényre...)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest