Új hozzászólás Aktív témák
-
Lupi00
tag
Tudom, láttam azt a házad. Aztán megtetszett és megvettem. De engem nem zavar, hogy berreg, még egy kis benzinszag kéne. Mikor átadom magam az önfelett multizás élményének, képződik körülöttem egy hangszigetelt burok, melyet a legális tömeggyilkolás képez. Ilyen apró neszek hiába is próbálnák áttörni, hisz ez néha még a nőstény-humanoidnak is problémát okoz.
-
Lupi00
tag
Nekem egy Antec 900 om van és nem csak jól néz ki, hanem egy igazi remekmű. 5 db venti, ebből 3 12cm-es fekete kék ledesek, 1db 12cm-es áttetsző kék ledes ez van a plexinél és 1 kb. 20 cm-es a tetején. Az összesen van egy háromfokozatú kapcsoló. Az első ventik rekeszei a hdd és ssd tok is egyben és kivehető, plusz a gép elején bármilyen magasságba szerelhető. Mikor átszereltem ebbe a házba a cuccot meglepődtem, hogy egy házon ilyen sok fok múlhat! 8-9 celziusszal kevesebb ebben a házba a magok hőmérséklete. Igaz nem lehet a halk házak közé sorolni ha maxon mennek a ventik, de én tuningra vettem és nem vagyok csendmániás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Operatív igazgatót vált az Apple
- Milyen légkondit a lakásba?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Goddess of Victory: Nikke
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest