Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
kár hogy így ki van berhelve ez a gt640,remélem a gyártók készítenek vmi egyedi bitang kártyát,persze jó árral...
-
Qkackca
őstag
A teslan is van monitor csatlakozó? Azt hittem azon nincs, vagy legalábbis úgy rémlik olyanon még nem láttam olyat
-
letepem
aktív tag
Tudod nem ürültek ki a raktárak így biztosan fogjak őket forgalmazni. A 4-es szériát nemhiszem hogy még gyártják. Bárhogy is nézem ez a 640-s kari-bármennyire is legyen OC- egy APU-val versenyzik kisebb túlzással
-
letepem
aktív tag
nem nagyon értem miért erőltetik ezeket a 640-s karikat :S nagyjból ára és teljesítménye sem elfogadható
-
Destructo
senior tag
Bikák ezek a teslák...
-
lujó55
addikt
A 4000 és 6000 Quadro fémköpenyben van? Milyen moddolt workstationt lehetne gyúrni velük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest