- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Általános célú (desktop) szoftverekből rendszerint van ingyenes alternatíva OS X-re is. (Az átlagos felhasználó az OS-en kívül leginkább irodai programcsomagot használ, már ami a fizetős szoftvereket illeti.) Én egyedül az MS Office-hoz ragaszkodtam, ezért azt valóban kénytelen voltam újra megvenni Mac-es verzióban (bár nyilván használhatnám a Lion szoftvereit is).
Kíváncsi leszek, az új MBA áraira milyen hatással lesznek az addig megjelenő ultrabook-ok, és végül mennyiért dobják piacra. -
Akik MBA-t vesznek, jellemzően általános felhasználásra vásárolják, nem használnak spéci szoftvereket (mint az MBP-k vevői általában), ahol kompatibilitási problémák lehetnének (vagy hiány az alternatív szoftverek terén) ezért nem igazán jelent problémát az OS X-re történő váltás. Az első OS X-es gépet 3-4 nap alatt szoktam meg, nem igényelt paradigmaváltást. Emellett vannak, akik Linuxot vagy épp Windowst tesznek fel a Mac-re (általában azért csak kiegészítő OS-ként).
A nem Apple ultrabook-okat szerintem három fő típus fogja vásárolni: az első, akinek feleslegesen drága az MBA, a második, akinek gyenge az MBA, a harmadik, aki elvből nem vesz olyan terméket, amin egy alma díszeleg, mert csak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest