Új hozzászólás Aktív témák
-
mghltm
addikt
soha ne adodjon olyan helyzet, hogy elesben kelljen kiprobalnod!
az en fantaziamat nagyon izgatja a dolog, mert szeretem a magas helyeket, a repulest, az ejtoernyozest.
de ne csak off legyen, x79-es zsirosdeszka
-
rudi
nagyúr
Hehe, meg sem kellett néznem, hogy tudjam, a "teleport" az. Ma, amikor sajtóra mentem volt is gyakoról riadó, de a 10. emeleten van a szobám, és szerintem ez ilyen egyszer próbálós dolog. Ha nem sikerül, akkor elég nagy bajok lesznek, ha meg sikerül, szerintem akkor is lettek volna az akcióból kényelmetlenésgek.
-
keopsz
HÁZIGAZDA
..7 éve is az a.gardenben voltunk, sőt, előtte 2 hónappal már a rudi is írt a phra..
-
methyl
tag
várom már a több nap eseményeit is, a lányokat is fotózd!
-
Geri9159
tag
"Tajvanon nagyjából háromezer forintért lehet olyan pre-paid 3G kártyát venni, ami egy hétig korlátlanul(!) használható."
Ez nem olyan feltöltő kártya amíg van pénz a kártyán addig netezel vagy ez most hogy van?
Mert így ebben a formában ahogy leírtad eszméletlenül jó dolognak tűnik. -
Jano_023
őstag
A noti milyen ?
-
Xirtam
veterán
Várjuk!
-
Nagyon várom már a dolgot,igazából egyszer személyesen kellene egy ilyet megnézni,de kinek van erre pénze?
-
GIJoe
addikt
+1
-
chabeee
aktív tag
hf, várjuk!
-
mghltm
addikt
rudi, kiprobalhatnad poenbol ezt a szerkezetet, amirol tavaly eszterencs lott egy kepet
-
türelmetlenül várom
-
Recon666
Közösségépítő
Jöhet a beszámoló.
-
yakuza.tora
addikt
Itthonról vitted a notit és a táblát??? Ne már!
-
gYaLo
őstag
Huu, biztos lesz miből csemegézni
-
kpal
nagyúr
Már várom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- AMD Ryzen 5 5600G processzor - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest