- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Váratlanul lehet VRAM-gyilkos a DirectX 12 érkező funkciója
- Apple asztali gépek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Tesztet! A csajokról...
-
BandiHUN
veterán
Na jó,de arányaiban kevesen akarnak mindenáron gépen skiccelni,mert a munkahelyeken nem ceruzarajzot kérnek pendriveon,hanem CAD tervet,avagy megszerkesztett rendes képet,stb...akkor meg ha az ember mindenáron valami szabadkezit akar alkotni,de lusta rendesen berajzolni,akkor is ott a scanner...avagy mostmár ugye ottvannak a nettáblák is.
Művésznek lehet végülis érdekes,de én sikítófrászt kapnék,ha nem azon látnám az eredményt,amire rajzolok,lényegében nem is tudom,hogyan lehet így dolgozni ezzel. -
kerelo
aktív tag
viszont a gyűrű és toll kivitelezésű egér használhatóságára nagyon kíváncsi lennék
-
BandiHUN
veterán
A lányok jöhetnek,szépek...a többi meg semmi extra,ennyi újdonsággal egy vidéki számtech bolt is szolgál hetente
Sőt,hasznosságban is teljesen hasonló.
Rádiós egérrel Dunát lehet rekeszteni,az ujj és a toll egeret inkább nem kommentálom,digitalizáló táblát nem használ kb.senki,amióta létezik szkenner,ráadásul fillérekért,hacsak nem valami önjelölt modern művész rajzolgat ilyenen...
Egyébként meg szerintem a Genius,mint 95%-ban alsókategóriás kínai izéken előforduló név,lényegében gyárthat komolyabbat,de az nem olcsó,ha meg nem az,akkor meg már "márkásat" fog venni úgyis mindenki.Ha valamit el akarnak érni,a jobb cuccaiknak találjanak ki valami új márkanevet,de ügyeljenek rá,hogy az ne kerüljön 800ft-os egerekre meg 350ft-os headsetekre,és akkor lesz kereslet,ha tényleg jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple Watch
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- PfSense Mini ITX Tűzfal Szerver
- Új Lenovo ideapad V17 Multimédiás"Kis Gamer"Laptop 17,3" -30% i5-1335U 10Mag 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ASUS GeForce RTX 3060 12GB OC Edition
- Dell ReadyRails 2U PowerEdge R520 & R720 Szerverhez
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató! Fekete, Fehér!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1135G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 16GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest