Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
osztraksajt #10 üzenetére
Végre az első értelmes hozzászólás amit olvasok.
Nem értem mit sír mindenki
Ha nem láttok egy tálcát legalul már kivagytok akadva? Honnan tudjátok, hogy nem fog sokkal jobban bejönni, és tetszeni nektek is mint a jelenlegi xp vagy windows 7? Azért mert láttatok egy videót és mindenkinek furcsa a kinézet már is, rossz, sz r, hülyeség, megszokhatatlan stb...
Az emberek nem tudnak kiszállni a megszokott dolgokból, és egy új felé nyitni, ami lehet sokkal jobb lesz mint a jelenlegi... Vagy csak féltek az újtól mert nem értetek hozzá, mi?
És egyébként, nekem nagyon is bejön, igaz, hogy végig ujjal vezérli a windowst, de szerintem egérrel is jó lesz.
Már várom
Hajrá hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Könyvajánló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen SSD-t vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ASUS TUF gamer laptop Ryzen 7 3750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban
- (ÁRCSÖKKENÉS) Eladó Meta Quest Pro 256GB VR szemüveg Szinte teljesen új állapotban
- Oura Ring 4 Gold, Rose Gold (8,10-es méret) ÚJ ÁRA - 235.000 Ft
- Eladó: Teljesen Új Ooni Koda 2 Max Gázüzemű Pizzakemence Bontatlan, Gyári csomagolásban!
- Solana Mobile Seeker Web3 okostelefon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest