- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
osztraksajt #10 üzenetére
Végre az első értelmes hozzászólás amit olvasok.
Nem értem mit sír mindenki
Ha nem láttok egy tálcát legalul már kivagytok akadva? Honnan tudjátok, hogy nem fog sokkal jobban bejönni, és tetszeni nektek is mint a jelenlegi xp vagy windows 7? Azért mert láttatok egy videót és mindenkinek furcsa a kinézet már is, rossz, sz r, hülyeség, megszokhatatlan stb...
Az emberek nem tudnak kiszállni a megszokott dolgokból, és egy új felé nyitni, ami lehet sokkal jobb lesz mint a jelenlegi... Vagy csak féltek az újtól mert nem értetek hozzá, mi?
És egyébként, nekem nagyon is bejön, igaz, hogy végig ujjal vezérli a windowst, de szerintem egérrel is jó lesz.
Már várom
Hajrá hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Torrent meghívó kunyeráló
- OLED monitor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest