Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
osztraksajt
üzenetére
Végre az első értelmes hozzászólás amit olvasok.
Nem értem mit sír mindenki
Ha nem láttok egy tálcát legalul már kivagytok akadva? Honnan tudjátok, hogy nem fog sokkal jobban bejönni, és tetszeni nektek is mint a jelenlegi xp vagy windows 7? Azért mert láttatok egy videót és mindenkinek furcsa a kinézet már is, rossz, sz r, hülyeség, megszokhatatlan stb...Az emberek nem tudnak kiszállni a megszokott dolgokból, és egy új felé nyitni, ami lehet sokkal jobb lesz mint a jelenlegi... Vagy csak féltek az újtól mert nem értetek hozzá, mi?
És egyébként, nekem nagyon is bejön, igaz, hogy végig ujjal vezérli a windowst, de szerintem egérrel is jó lesz.
Már várom
Hajrá hajrá

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha nem láttok egy tálcát legalul már kivagytok akadva? Honnan tudjátok, hogy nem fog sokkal jobban bejönni, és tetszeni nektek is mint a jelenlegi xp vagy windows 7? Azért mert láttatok egy videót és mindenkinek furcsa a kinézet már is, rossz, sz r, hülyeség, megszokhatatlan stb...