- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- DUNE médialejátszók topicja
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mi történhet ha kevés a táp?
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Feltalálták azt amit már jóval ezelőtt kellett volna és akkor esetleg lett volna időszaka ennek a konnektoros hálózatnak amikor jó alternatíva lehetett volna pl. a házon belüli "jaj nem akarjuk szétfúri a falakat akkor már inkább WiFi" problémának.
WiFi legalabb mukodik (amig vasbeton nem arnyekol, es nem 5Ft-s cuccokat hasznalsz, hanem rendes eszkozoket), nem vagy konnektorhoz kotve, nyugodtan kiviheted a laptopodat a kertbe napozas kozben netezni.
PowerLine cuccbol meg meg nem lattam olyat, ami stabilan mukodott volna.
Melohelyen probalkoztam tobbfelevel is, mivel ugyfeleinknek lett volna ra igenye, hogy ne kelljen utolag UTPsiteni a mar berendezett ettermeket, de egy szoban belul meg valahogy mukodott, 3 szobaval odebbrol mar pingelni sem tudtam a masik PowerLine adaptert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest