Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• janos666

nagyúr

válasz Ayg0 #53 üzenetére

Nekem csak olyan benyomást kelt, hogy oly kilátástalan a computer biznisz, hogy alul öltözött nőkkel lehet csak népszerűsíteni a termékeket, akkor talán megveszik az 1200W-os tápot, vagy a speckó hűtős 2x240SP-s GTX-296-öt.
    Illetve elképzelem, miközben a nő mosolyog a pénzéért végig az jár fejében, hogy "Úram Isten! Kiráz a hideg, ha arra gondolok, csak azért fognak engem méregetni, mert egy ilyen vackot fogok a kezemben, nem azért mert 2 tenyérnyi méretű latexruha feszül rajtam." :))

Kéne csinálni két független Computex girls szépségversenyt. Egyet egy olyan site-on kéne szavaztatni, ahova PC rajongók járnak, és egy másikat, ami inkább valami életmódmagazin féleség. (kinai B@Mä, mittomén :D), és összevetni, hogy vajon mi a mértékadóbb: Az hogy GTX-296-el pózolt, vagy "csak" egy 1000W-os Corsair táppal, illetve az hogy hogy néz ki maga a nő. Szerintem érdekes eredményt hozna. Nekem szinte mind egyforma, mégis bekívántam az nvidia pólós ázsiai nőstényt (3. oldal a guru3d "meet the girls"-ben, de a ruha félig rajtamarad, csak annyit húzzon fel rajta hogy még olvasható legyen az Nvidia felirat. -> najó, poén...). :))

Na, pl: egész héten azt olvastam itt ph-n atibarát topicokban, hogy az nvidia csak az iont nyomatja, VGA-król kussol, és a CUDA is tabu, erre Hilbert meg hozza a képeit a GXT-295ökről, és írja, hogy volt CUDA előadás, mint kötelező jelleggel mindíg, hacsak felbukkan Jen-Hsun.

Új hozzászólás Aktív témák