Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nekem csak olyan benyomást kelt, hogy oly kilátástalan a computer biznisz, hogy alul öltözött nőkkel lehet csak népszerűsíteni a termékeket, akkor talán megveszik az 1200W-os tápot, vagy a speckó hűtős 2x240SP-s GTX-296-öt.
Illetve elképzelem, miközben a nő mosolyog a pénzéért végig az jár fejében, hogy "Úram Isten! Kiráz a hideg, ha arra gondolok, csak azért fognak engem méregetni, mert egy ilyen vackot fogok a kezemben, nem azért mert 2 tenyérnyi méretű latexruha feszül rajtam."Kéne csinálni két független Computex girls szépségversenyt. Egyet egy olyan site-on kéne szavaztatni, ahova PC rajongók járnak, és egy másikat, ami inkább valami életmódmagazin féleség. (kinai B@Mä, mittomén
), és összevetni, hogy vajon mi a mértékadóbb: Az hogy GTX-296-el pózolt, vagy "csak" egy 1000W-os Corsair táppal, illetve az hogy hogy néz ki maga a nő. Szerintem érdekes eredményt hozna. Nekem szinte mind egyforma, mégis bekívántam az nvidia pólós ázsiai nőstényt (3. oldal a guru3d "meet the girls"-ben, de a ruha félig rajtamarad, csak annyit húzzon fel rajta hogy még olvasható legyen az Nvidia felirat. -> najó, poén...).
Na, pl: egész héten azt olvastam itt ph-n atibarát topicokban, hogy az nvidia csak az iont nyomatja, VGA-król kussol, és a CUDA is tabu, erre Hilbert meg hozza a képeit a GXT-295ökről, és írja, hogy volt CUDA előadás, mint kötelező jelleggel mindíg, hacsak felbukkan Jen-Hsun.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- OpenWRT topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen videókártyát?
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest