- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
válasz
cskamacska #36 üzenetére
Baromira szamit a kor. Nem mind1 ~15 eves volt vki mikor ki jott ez a jatek vagy meg epp meg tanultal jarni... Epp, hogy probalta de nem is emlexik ra, mit tobb nem is jatszott vele. Nalam meg soros porton com kabelen ment a szomszeddal az 1v1, LAN party-k. A garazs soron x band is a Hell march-ot probalgatta es nekik keszult ez. Nem azoknak aki TS/RA2-vel kezdtek ismerkedni RTS-el.
"Remastered gyakorlatilag a harmincas - negyvenes játékosokra hajtott," Pontosan! En 84-es vagyok. Fentebb nem 1 ember irta, lehetett tudni mire szamithatunk a jatekal kapcsolatban. Ez miert meglepetes itt sokaknak en nem ertem. Ha melyebben el kezdtek volna bele piszkalni az mar nem Ra1 es CnC1.
A TS -nal az EA altal krealt es be nem tarthato hataridokre, a Westwood-os fejlesztok eluldozesre, az eredeti koncepciotol valo elrugaszkodasra (lepegetok, fold alatt mozgo egysegek es baromsagok) anno az nagyon sokaknak nem jott be, nem csak nekem. Miert van, hogy a TS-bol konretan 1db mission -re se emlexem, mig Cnc1 es Ra1-bol mai napig felidezem szinte mindet? Lehet, h strategia szempontbol jobb lett csak epp nem hozta azt a CnC feelinget. Ahogy RA2 se. Abbol se emlexem egy kuldetesre se! Es hiaba toltuk a multit ebbol is csak annyi van meg, hogy a Chronospheraval a tengerbe teleportaltam mindig az ellen 9db tankjat.
Na varjal mert a Dune2000-el (amivel btw 3 honapja retroztam) pont az volt a baj, hogy egy kb. remastered (csak hat akkor meg nem igy hivtak) verziot vartak az emberek erre fol kaptak egy "red alert" -et. Ott mar problema volt az assetek es egysegek ujra hasznalata. Az emlitett Siege Tank helyett Artillery igy a gyalogsag ertelmet vesztette, Devastator egy Mammoth Tank plazmat ki love. Repair Pad, Facility helyett igy hiaba falaztad korbe a Carryall nem vitte vissza az egysegedet oda ahonnan elszalitotta. Ott pont bele nyultak a DuneII eredeti egysegeihez kepest es ezert volt csalodas sokaknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Windows 11
- Így használod a ChatGPT-t
- BestBuy ruhás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest