- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
Igen, láttam már, azért kösz
Amúgy meg pont nem a grafikára gondoltam, úgy kb minden másra 
(#17) proci985 : Pont ez az, hogy az ember azt hinné a modernebb hardveren majd jól fog menni, ha már anno akadozott és elég nagy gépigénye volt, de nem, akadozik még mindíg és pluszba kiesnek az emberek a szinkronból multiban, próbáltuk a legujabb kiadott shockwave-t is, de 3 játszmából egy se sikerült végig sajna. ~ 5ből1 meg elég rosz arány, így abbahagytuk a próbálkozást

(#18) daa-raa : Szerencsére a modok legalább az AI-t tudták turbózni rendesen, a shockwave modban eléggé kihívás lett az AI végül. Az alapjáték tényleg közepesnek mondható csak, de szerencsére rengeteg mod készült, új nagyobb pályák is. Én nem érzem annyira idiótán gyorsnak a játékmenetet, dehát nem egy körökre osztott stratégia ez

Rombolhatóság.. hát nem is tudom, valami fejlettebb, realisztikusabb rombolásmodellre gondolok talán, Frostbite-al talán kapunk is belőle majd remélhetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Alien Deathstorm: új belső nézetes akció-horrort készít a Rebellion
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- PlayStation 5
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy meg pont nem a grafikára gondoltam, úgy kb minden másra