Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
LOL! Ugyan mar. Anno mar a Tiberian Sun -nal kepbe volt az EA es beleszoltak a Westwood fejlesztesbe ezert mar az se lett nagy szam de meg element. De a Red Alert 2- vel mar elindultak szepen a lejton es bar a Tiberium Wars -ban probaltak visszanyulni az alapokhoz a single resz hot unalom volt es gagyi ergo vigig se vittem oket csak multiban jatszottam mar veluk. Multiban mondjuk nem volt rossz. Ahogy a Generals -okal is csak multiztam mar hisz azoknak se volt semmi koze a CnC-hez. Az utana levo C&C nevu jatekokat (RA3, CnC4) meg mar ki se probaltam nevetesegesek voltak mar az elozetesek es gameplayek alapjan is. Egy C&C1 es Red Alert1-hez kepest meg plane. Akik bo huszonevesek es jatszottak az elso reszekkel azoknak mar a 2000-es evektol megszunt ez az RTS nem a CnC4-el hanem tobb mint 10 eve mar!

Ettol fuggetlen kepek alapjan nem tunik ez rossznak es lehet marha jo mutis rts lesz de hat kell a nagy multo nev...
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Gyúrósok ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen TV-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Slim 1TB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete NBase 650W
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest