Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Morden24
nagyúr
Jó, mondjuk azzal én sem értek egyet, hogy ne legyen védelem, mert az emberek lelkiismeretére bízni a warezkérdést szerintem marhaság - elsősorban azért, mert a legtöbbeknek nincsen etikai meggyőződésük (tehát nem azért vásárolnak, hogy ne lopjanak, és nem azért warezolnak, hogy ne támogassák a kiadókat), csak simán beszerzik úgy, ahogy képességeik szerint a legjobban járnak.
Meg hát ez egy üzlet, a játék ugyanúgy termék, mint a cipő vagy egy könyv: a készítők dolga, hogy "művészi értéket", kreativitást stb. csepegtessen bele, a kiadóé meg az, hogy bankot robbantson vele; ezzel nem is lenne gond.
Továbbmegyek: az sem csoda, hogy a nagyobb, népszerűbb játékok kiadói jobban megérzik a warezt (ha jól tudom, a Blizznél is az van, hogy SC2 multi csak bnet-en fog menni...), de én úgy gondolom, hogy a védelem fejlesztésénél prioritást kéne kapnia, hogy a felhasználó ne szopjon.
Semmi gondom nincsen azzal, ha aktivációt igényel egy termék - internet, telefon; megoldható a dolog.
A folyamatos figyeléssel már csak azért sem értek egyet, mert ha egyszer megvettem, akkor kevés esélyét látom annak, hogy egyszercsak warezolni kezdek vele
- tehát a beaktivált termékem hirtelen jogtalan lesz.Ez a "csináljanak olyan játékot, amit megéri megvenni" dolog meg szerintem nem egy tartható elképzelés, mert biztos vagyok benne, hogy több dologért adtam pénzt, amit itt az átlagfórumozó lehúzásnak, kommersz gagyinak tartana (pl. Sims3), és sok olyan dolog van, amit még akkor sem warezolnék le, ha csinálnék ilyet, mások pedig imádják (FC2, Crysis, COD meg egyebek). Ergo kinek a pap, kinek a paplan, ezzel nincs is gond. Csak ha már megvették, akkor ne érezzék úgy magukat, hogy nem elég fizetniük, még meg is kell felelni egy csomó kikötésnek, ami kényelmetlenséget okozhat, tehát csorbíthatja a júzer ekszpíriensz-t, aminek viszont járulékosan az lesz a következménye, hogy a delikvensnek tele lesz a töke, és más szórakozást fog keresni, ergo elmarad a pénz, és mindenki kurva rosszul jár, a happy end-nek meg lőttek
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő