Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armis
tag
válasz
Produkció #16 üzenetére
Végigjátszottam, igaz lecseréltem az E6550-et egy E8400-ra. Szerintem programozási problémái vannak, egy sima patch nem is segítene, a multi rettenetesen szaggat, állítólag a leglassabb gépet veszi alapul.
Egységekben lehetne több is, változatosabb is, és lehetett volna ennyi pénzért egy editort is kiadni. Mint utolsó Storm játék ettől függetlenül jól mutat a polcon. -
slett27
addikt
válasz
Kevinmaster #5 üzenetére
Nekem sincs, elkél egy kis optimalizáció a progira, főleg ha linkelt CPU tesztet nézem.
Manapság már divat ilyen progikat írni ? Vagy a játékok többsége nem párhuzamosítható több CPU-ra ? Vagy költséges megírni ? -
slett27
addikt
Codename Panzers - Cold War: Benchmark review with 15 CPUs
Azért látszik, hogy még itt is a 2 mag minél nagyobb frekvencián a nyerő.
-
slett27
addikt
-
slett27
addikt
válasz
Kevinmaster #5 üzenetére
Csak 1 magot terhel a játék, de az 100%-on. Vagy csak én látom rosszul ?
Mert ha igaz, akkor gratulálok a fejlesztőknek.
Jah, a demo elején kicsit beszaggat.
Konfigom az adataimnál.
-
Produkció
senior tag
márc 12-re ígérték a fullt de még 1 torrenten se találtam meg
-
Kevinmaster
tag
válasz
Dr. Romano #4 üzenetére
Én tegnap próbáltam ki, tényleg nagyon lassú. Pedig szerintem nincs szar gépem, de nem bírta...
-
Dr. Romano
veterán
Valaki magyarázza már meg légyszi mitől van ilyen iszonyatos gépigénye ennek a ...-nak
A grafikai szint kb. az AoE 3 szintjén van ami még nem bűn, de indokolatlanul lasssssúúúúúú
-
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Igen, de volt némi zűr a fejlesztő csapat körül. Megvette őket egy német cég, aztán az csődbe ment, majd az eredeti csapat új céget heggesztett. Valami ilyesmit olvastam, meg is keresem a cikket.
mod: Megvan.
-
Jander
senior tag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Sajnos biztos választ nem tudok mondani, ahogy látod a linkelt oldalon sincs feltüntetve. A mellé tartozó cikk (mely a kis sztorit mesél) alapján én azt mondanám, hogy single demó.
A hivatalos Atari oldalon sincs megemlítve. Viszont útközben találtam egy másik letöltési forrást a demóhoz, berakom a hírbe.
-
Darth_Revan
veterán
Már épp ideje volt, már tavaly nyár óta kész van
Mellesleg ez a single vagy a multi demó? mert mind2 készült
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest