Hirdetés
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Engem érdekelne hogy itt is lesz e ilyen dlc-s marhaság, mert most nagyon ráálltak erre.
Dedikált szeró meg moddolt mapok stb ezek szerintem hozzá tartoznak egy multis fps-hez, persze én személy szerint nem szeretem a modokat, utoljára a cod2-be a realism mod tetszett, azt eltalálták, asszem a tudatlan szerón ment. Én biztos eljátszogatnék ezzel a résszel is, de ahogy ismerem elég sokáig nem fog lemenni 10 alá. Nemtudom ezért olyan 4k-t adnék azt kb ennyit is játszanék vele, 12k-ért nekem nem éri meg, mert nemhiszem hogy sokáig lekötne, így cod2 cod4 után. Tényleg sok játék visszahozza az árát, mert jó darabig elvagy vele multiba, de akkor se tartom jogosnak ezt az árazást, pl mw2 után hamarabb ráunnék, nálam ez volt left 4 dead-el is meglett a 2. rész aztán tök jó meg minden de jóval hamarabb ráuntam, mert alapjaiban ugyanaz mint az első rész, hiába az a pár újítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Autós topik
- Androidos fejegységek
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Milyen monitort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Gigabyte AORUS 16X - i9 14900HX, 32gb ram, RTX 4070 (140w) 1tb SSD + gyári gari
- HTPC házi szerver config eladó ÁFÁS számla (Ryzen 5 2400G, 16 GB RAM)
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- 7 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 840 G10
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- PlayStation 4 Slim 1TB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest