- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple MacBook
- Asztrofotózás
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeeterssoN
őstag
Nagyon zavaró a kerületek kijelölésénél hogy nem tudom pontosan mit kerítek be. Pl: Van egy terület ami alkalmas ércbányászatra vagy akár mezőgazdaságra, de nem szeretnék annál nagyobb területet lefedni mint amekkora területen van az adott lehetőség(mezg. vagy ércb.). Továbbá a fontos épületeket pl iskola egyetem stb stb nem tudom pontosan mellé rakni a buszmegállót! Nem látom, mert átvált más nézetbe.
A kezdésnél autópályáról a városba egyirányú utak jönnek be illetve mennek ki. Hogyan lehet az elején rácsatlakozni normálisan, legoptimálisabban megoldani,hogy később ne legyen belőle káosz?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A SimCity-t a trónról leütő városépítős játékhoz kijött az első letölthető kiegészítő, amely rengeteg extrát tartalmaz, noha a játék alapvető menetét nem változtatja meg.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Azonnali fotós kérdések órája
- Ukrajnai háború
- Hobby elektronika
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest