- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cizoe
őstag
Kint van a lapcsalás ajánló box a főoldalon, emelett szükség van egy ilyen uborkaszezonbeli pótlékra? Ez így egy szubjektív valami, aminek egy újabb n+1-edik tartalmi elem szerepén kívül semmi értelme. Szerintem.
-
hejesírásó
senior tag
twollah már a jövőt nézi, ennyi. nem lehet mondani, hogy nincs semmi abban amit mond.
nem mondom, hogy a ti érvelésetek nem jó, de azt beláthatjuk h nagyon is stimt amit twollah mond.
malwy: az embereket szeretjük, csak nem mindenki az, nevet nem mondok, majd idővel megtalálod őket magadtól is
-
talmida
Közösségépítő
válasz
bullseye #128 üzenetére
Én ilyen kiskamaszokkal foglalkoztam (részben most is) egész életemben (hivatásból..), és jól tudom, hogy a dícséretnek vagy elismerésnek milyen pozitív pszichológiai hatása van. Nyulat lehet fogatni vele!!!
Szerintem kára senkinek nem származott (irígyek sicc!
) abból, hogy no name cikke is említést kapott, a fiúnak viszont irtó nagy lökést adott!!!
Minden elismerésem Rudié, hogy volt bátorsága a kis srác írását is megemlíteni az ízelítőben! -
Racecam
nagyúr
"Logout mutatói bár szépek, azért a PH-tól még nagyon messze van, és az elmúlt évek tendenciái alapján most azt kéne mondanom, hogy nem is éri utol soha."
Nono, ha csak fele annyira ismert lenne az internetezők körében, mint közösségi portál, ahogy a PH!, mint szakmai, akkor Rudiék felköthetnék a gatyájukat.
-
válasz
neilszab #132 üzenetére
mert önmagában az, hogy valami nagy, nem egyenlő azzal, hogy valaki fizet is érte. a Logout mutatói bár szépek, azért a PH-tól még nagyon messze van, és az elmúlt évek tendenciái alapján most azt kéne mondanom, hogy nem is éri utol soha.
ettől függetlenül hozhatna pénzt, ha valaki úgy döntene, hogy költ pénzt arra, hogy jelen legyen rajta, de egyelőre 10-ből 10 cég inkább a PH-t, IT cafét, Mobilarénát stb. választja.
ezt téveszti el a legtöbb ember, hogy azt hiszi, hogy azért, mert valami nagy, az biztos sok pénzt hoz. ez nem így van. persze, ki lehet rá rakni egy Google Adsense kódot, de hogy kontextusba helyezzem: az összes portálunk összes oldalára (!) kitett Adsense sem termeli meg egyetlen ember fizetését sem.
lényeg a lényeg, 0 anyagi szempont volt a Logout megcsinálásakor, és azóta sem néztük ezt. egyébként az egész PH így indult. lelkesek voltunk, csináltuk, ráment éjjelünk, nappalunk éveken át úgy, hogy egyetlen fillért sem hozott. nem is azért csináltuk, egyszerűen csak jók akartunk lenni. végül összejött, és most már eltart egy egész szerkesztőséget. de az eredeti motivációnk nem ez volt.
.
(twollah rinyálása, meg a 4 év után egyetlen darab hazai pálya helyetti logout ajánló kapcsáni internetelérésbeli adatforgalom-növekedés miatti költségnövekedés meg valami olyan orbitális módon hihetetlenül nevetséges szempont, hogy köpni-nyelni nem tudunk azóta sem. látod, le sem bírtam írni normálisan, h milyen 12 forintért feszítene minket keresztre.)
-
hackeeeee
Jómunkásember
Na, csak gondoltam én is hozzászólok már.
A közvetlen fizetés, max annyi, hogy mi júzerek fizetünk az internetszolgáltatónak a netért, hogy böngészni tudjunk, és kb itt ki is fújt. Ahogy itt a Házigazdák, Moderátorok (ha írtak, ezt nem figyeltem annyira, bocsi) írták, a júzerek kimondottan azért nem kapnak semmilyen számlát, csekket azért mert ide járunk híreket, blogokat olvasni, írni.
Szóval, én ezt itt hülyeségnek tartom, hogy maga a júzer fizet azért, hogy böngészi, olvassa az oldalt. Max magáért a szolgáltatásért fizet... Na mindegy, erről ez az én véleményem.A cikkhez kapcsolódva, olyan téren tetszik, hogy néha lehet lemaradok pár érdekességről, és így utólag elolvashatom. Meg pl. lehet kicsit ismertebb, olvasottabb lesz pár cikk. Szerintem. Mondjuk tény, hogy ez miatt meg valaki "lázadhat", de hogy az övé is van ilyen érdekes, és az miért nincs benne, és hát ez válthat ki vitát. Dehát ugye, ahány ember, annyi szokás, gondolok itt arra, hogy ahány ember, annyi féle vélemény, hogy ki mit szeret. Na ezt jól megaszontam, na sebaj, remélem érthető, hogy mire akarok kilyukadni.
Előfizetés, kérdem én, hogy miért? Híreket mi "júzerek" úgy sem írunk, max talán blogként. A blog rész sztem jó dolog, sokféle blog van már itt, gondolok itt nem csak a szakmai blogokra, akár személyes, akár másmilyen véleményekre gondolok főként, amiket néha szintén jó olvasni, hogy egyesek hajlandóak kiírunk magukból, és az itteniek próbálnak segíteni. Ezenkívül mi van még? Fórum, ez legyen fizetős? Kérdem én, akkor mi értelme az idejáró közösségnek? Maga az egész oldal, a híreken cikkeken kívül egy "bazinagy" fórum (elnézést, ha nem így van), és lényegében így beszélgetnek az itteniek egymással. Szal ha ez lenne fizetős, kiesne sok júzer, mert keresne mást.. Hardverapró, magának a vevőnek miért legyen fizetős? Máshol sem fizetsz a vásárlásért, csak az eladásért. Itt ugye a boltoknál van így, de sztem ez így jó.
Bocs a hosszú kommentért.
-
neilszab
őstag
Ööö...nem tudom, hogy szabad-e ilyet kérdezni, de az hogy lehet hogy nem hoz nektek pénzt?
Csak mert az ember ugye azt gondolná, hogy elég komoly látogatottságot produkál már a Logout, ami fokozatosan közelít a PH mutatóihoz, és még az igen komoly tartalom is ingyen van nektek. (Fejlesztési költségek persze vannak, de gondolom az a PH!-án is megvan azért)
Én kis naívan azt gondolnám, hogy a Logout előbb utóbb elég nagy biznisz lesz, vagy tévedek?
(csak érdeklődöm, kicsit meglepett ami írtál
)
-
tisvol
aktív tag
...én egy olyat tudnák elképzelni, hogy lehessen a Logout cikkekre szavazni. 1-től 10-ig. Persze, mint minden ilyen fajta szavazás elégg szubjektív lenne, de lenne egy sorrend ami azért aligazítást adna. A toplistát el tudom képzelni összesítve és témára lebontva is.
(Jajjjj....nem olvastam az összes hozzászólást végig, ugye nem volt hasonló ötlet? Ha igen, akkor bocsi tőle) -
keopsz
HÁZIGAZDA
a saját nyelvemmel köszi, sztem rendben vagyok, a pofátlan és nettó ostoba hülyeségnek szól a stílus. pl. annak, h kifogásolsz vmit, de kb. fogalmad sincs a valódi kontextusról.
twollah sem válaszolt arra, h amikor a lelkes logoutos szerző "érdekében" szövegel, akkor az hogyan is viszonyul ahhoz, h fenntart és bevételekre tesz szert egy olyan blogból, ahol freeware programokat "ajánl". amit arcok INGYEN adnak oda akárkinek, pedig hetek-hónapok-évek munkája van mögötte. twollah hozzáadott értéke ZÉRUS, nagyjából a hírkereső típusú áltartalommal van egy szinten, ellenben nézik, mert még itt is hirdeti büszkén, h van belőle pénze.
hogy értsd: lesz*rom, h miből van pénze, azt viszont már nem, h itt rinyál a logoutos szerzők érdekében, amihez az érintett logoutos szerzők egyként elképedése a háttér. mellesleg.
te is elnyomsz egy félmondatot, ahol a rudi fizetésével jössz, aztán pedig a stílusomat birizgálod. röhejes.
-
talmida
Közösségépítő
Aki a PH!-t olvassa, egyáltalán nem biztos, hogy a Logoutra is benéz, ezért szerintem nagyonis jó ötlet ez a híresztelés vagy ízelítő.
Rudi Biztos mindannyian örülnek azok, akiknek ajánlva lett vagy lesz a cikkük.Egyet biztosan tudok. Bacsishoz hasonlóan bizony, no name is nagyon örül és teljesen meg van hatódva!
Azt nem tudom, hogy ezt eddig ő miért nem írta be ide személyesen is, ...de nekem privátban mondta. ...és valószínű, nem haragszik meg, ha idézem: "Most, hogy újból elolvasatam azt a "Cikkek a LOGOUT-ról" szóló írást, arra döbbentem rá, hogy ez egy óriási elismerés." [by no name]
Mivel a privát hsz-ok nincsenek számozva, így belinkelni ("hitelesíteni") nem tudomÉs ezt az "üzenetet" (hozzáállást) twollah figyelmébe is ajánlom.
Rudinak és a többi iga-húzónak vagy ~vonónak pedig köszönet és respect!
malwy Természetesen! Egy szál rózsával a fogak között.
-
malwy
senior tag
Amúgy itt szeretik egymást az emberek? Kétszer olvastam végig és kevesebb benne a tény, objektivitás, mint a névtelen barátunk iskolai csínytevéseiben. Felértékelődnek a dolgok? Vagy nem...
-
-
bartucc
addikt
válasz
neilszab #120 üzenetére
Igen, én is azért tervezek írni egyrészt, mert kedvem lenne megmutatni, hogy mire szánom rá magam, hogy sikerült, hátha vkinek segítségére lesz, vagy csak ötletet ad, esetleg egy hétvégi böngészés közben elolvassa. Nem vagyunk művészek, írók. De jó tudni hogy az alkotásunk a nagy közönség előtt megjelenik. A LOGOUT ennek a helye. Csak is ezért szavaztam nemmel. Ne támadjunk fizetés és nem fizetés alapelveit, az élet nem olyan hogy mindenért fizetnek, aki ezért csinálja annak ez nem hobbi, hanem munka. Az oldalt vmiből fent kell tartani, erre is lehetne gondolni..... Mi felhasználók ingyen kapjuk a sok infórmációt, a lehetőséget az írásra a Logouton.
Rudi: téged se sokat hagyunk pihenni...
-
válasz
neilszab #120 üzenetére
Persze, ha majd egyszer egy szép napon az én egyik cikkem generálta forgalomból származó reklámbevételekből mész el egy hétre nyaralni Tahiti-re, akkor bekopogok én az ajtódon... hogy híjvá má meg egy sörre!
ez természetes. nekünk is elemi érdekünk lenne, még a legarcátlanabb, legprofitéhesebb, leggörényebb cégcápa szemlélettel is.
egyelőre azonban a logout nulla bevételt generál. ugyanakkor megcsinálni, fejleszteni, fenntartani költség. ha holnap becsuknánk, egy forinttal sem lenne kevesebb bevétele a ph-nak. épp ezért sem vagyok túl megértő twollah kirohanásával kapcsolatban.
-
raskolnikoff
őstag
Most fognak jönni a twollah-t gúnyoló írások? Megjelent a mai hozzászólásom?
Sry de egy kis kritika néha nem árt a közösségnek.
-
neilszab
őstag
Érdekes kérdések merültek fel itt, többek között az elismerésről, a fizetségről, és közben még azt is megtudtok, hogy mennyire baromi népszerű a hazai pálya!
(Rudi, neked már ezért megérte ez a kis szabdságos/logoutcikkes kitérő, hírtelen hogy felértékelődtél, és persze van is miért)
Én csak azt nem értem, hogy miért kell mindenkinek ilyen hihetetlen érővel és indulattal belevetni magát a saját igazába, és miért kell mindig egymásnak esni, ha csak egy kicsit nem tetszik a másik mondanivalója, vagy gondolati? Mint ha egyesek kizárólag csak azért olvasgatnák a fórumokat, hogy jól be lehessen szólni vkinek! Mire jó ez?
A Logout egy hihetetlenül jó dolog (nekem, nektek, a PH!-nak, a hirdetőknek), egyes cikkek színvonala messze magasan üti a plafont és olyan infókat tudhatunk meg némely írásokból, amit a PH-án soha se találkozhatnánk. És persze emiatt egyre népszerű a dolog, ami gondolom a későbbiekben csak fokózódni fog, ami szintén mindenkinek jó. Na de a kérdés joggal merül fel majd egyszer, hogy kinek mennyire jó?
Az írni vágyók írhatnak, megkapják a várt elismerést, az olvasók elképesztő jó cikkeket kapnak, okosabbak, tájékozottabbak lesznek, a PH! pedig, gyakorlatilag ingyen jut olyan minőségi tartalmakhoz, mely olyan forgalmat generál neki, amiből profitja származik!
Bizonyos mennyiségű ebből származó profit fölött, véleményem szerint joggal merülhet fel a kérdés (egyszer), hogy az igazán nagy forgalmat generáló alkotók az elismerésen kívül, talán mást is érdemelnének...
Most persze lehet, hogy nekem estek, meg hogy ennek nem erről kell szólnia, nem ezért kell csinálni (ami igaz is), de azért van ennek egy ilyen oldala is..szóval ah vkiben ez felemerül, sztem nem kell érte lehordani. A PH! nem egy non-profit szervezet és igen is a jószándékból, kedvtelésből, vagy elismerésért író felhasználók alkotásaiből élnek (részben). Ez is a pakli része...
Én a magam részéről a kormányos cikkemet végül azért írtam meg, mert baromira elegem lett már abból, hogy minden héten ugyan azokra a kérdésekre válaszolok a topikban
... ugyanakkor nagyon élveztem a vele járó munkát, az infóvadászatot, az írást, a "publikálás" izgalmát és persze nagyon jól eset utána az elismerés, a rengeteg hsz, (a bajnokságunkba is mostanság rengeteg új névvel talákozok, gondolom a cikk hatására)...és meg most meg az is külön öröm, hogy kikerültem az ajánlóba, amit köszönk szépen Rudinak, jó érzés na'!
Persze, ha majd egyszer egy szép napon az én egyik cikkem generálta forgalomból származó reklámbevételekből mész el egy hétre nyaralni Tahiti-re, akkor bekopogok én az ajtódon... hogy híjvá má meg egy sörre!
-
-
válasz
hejesírásó #98 üzenetére
gyerekek, ez a "közvetlenül fizetek az oldalnak" halálosan ciki és nevetséges, mélyebben belegondolva meg inkább elkeserítő. ne forszírozzátok. semmit sem fizettek, és ha a tevékenységetek a fórumos kötekedésben merül ki, akkor még szellemileg sem tesztek hozzá, viszont foglalkoztattok értelmes embereket azzal, hogy az agymenéseitekre válaszoljanak.
utálom, hogy van 4-5 szabadságharcos, aki folyamatosan osztja az észt, beleköt mindenbe, rombol, és ezen felül még állandóan sír, hogy ő tesz szívességet nekünk, hogy itt van.
nem tesz szívességet. szívességet akkor tenne, ha időnként gépelés helyett elmenne futni. sokáig. ugyanaz a felállás egyébként, mint egy szavazásnál: csillió ember megy, így a te konkrét szavazatod semmit sem számít. persze, ha senki sem menne el, megborulna a rendszer, de amíg csak 4-5 haverrel gondoljátok úgy, hogy megbüntetitek a rendszert a távolmaradásotokkal, addig azt észre sem veszi. senki.
hejesírásó, off, de ezen felül én a helyedben nem kötekednék Racecammel, nem egészen értem, hogy milyen eredményt vársz attól, hogy személyeskedsz vele (lásd törölt hsz-eid). twollah, a te rinyálásod meg lányos pincsogás, mindennemű valóságalap nélkül. ne azért hagyd abba, mert moderálna bárki, hanem azért, mert rajtad kívül mindenkinek jobb lenne, ha nem csinálnád.
ezzel örülnék, ha ezt a vonalat le is zárnánk itt a topikban. köszönöm.
-
Most jutottam el oda, hogy a HSZ-eket is elolvastam. Hát ez hu, kemény a hangvétel. Van pár ami nagyon igaz, az lep meg, hogy még a kolega aktív. Én nem voltam az ilyenkor már, réééégen. Jaj de kiírnám magamból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ha ezt a cikket más írja más dolgok kerülnek megemlítésre. De nem rossz ötlet, hogy folytatódjon ez a sorozat. Nekem csak ennyi lenne ide.
-
Racecam
nagyúr
válasz
hejesírásó #109 üzenetére
Ok, ennyit erről a vitáról, válasz nincs, mert nem is lehet.
Világos, hogy nem fizetsz, de hogy én is valami okosat mondjak, olvasd el figyelmesen a hozzászólásaimat.Ami már le van írva, nem írom le újra.
-
rudi
nagyúr
Hihihi, megkkora marhaság kerekedett itt is
De jó hogy én éppen Prágában tettem amit ott szokás (evés-ivás-nézelődés).
Csak egy dolgot tennék hozzá szubjektíven a dologhoz. A lényeget már a többi kollégám elmondta, a szokásos modern "magyarkodást" (félreértés, bunkózás, személyeskedés) meg vegyük a fórum jellegzetességének. Szóval anno én is úgy kezdtem, hogy hobbiból írtam. Csináltam egy weboldalt csak azért, hogy ne kelljen huszadszor is leírnom, hogyan kell Radeon 9500 Pro-ból 9700-at flesselni, vagy milyen a viszony az egyes VGA-k között, hogyan megy a számítógépes grafika. Örömömet leltem abban, hogy segíthetek, és mások ezért elismernek. Mennyire jó volt látni, amikor a Radikalmod írt egy hírt az oldalamról, hogy van és jó. Szóval nem csak az anyagi elismerés létezik. Írt bacsic is, hogy neki sokat jelent, hogy a PH-n írtunk róla. Már csak ezért megérte összehozni ezt a cikket és nem üresen hagyni a hétvégét. Bízom benne, hogy a többi szerző is örült, hogy további térhez jutott - szerintünk - értékes munkája.
Mert nem mindenki lóg napi szinten a PH-n és/vagy a Logouton. Nem mindenki találja meg emiatt az érdekes, értékes, számára hasznos anyagokat. Nekik jól jön egy ilyen ajánló, másnak nem, ezt el kell fogadni, és meg kell érteni. Mert nem vagyunk egyformák, sosem érdemes saját véleményünk alapján általánosítani, mindig érdemes arra is gondolni, hogy más esetleg azt a dolgot másképp látja.
Ja és köszi, hogy sokatoknak bejön a pálya! Legjobban Yooha kommentje tetszett.
-
-
twollah
nagyúr
Mar azzal is kozvetlenul fizetek az oldalnak, hogy beirom a keresobe a cimet vagy a konyvjelzobol megnyitom az oldalt.
Az oldalon talalhato kovetokod(ok) azonositanak.
Lasd. Google Analytics.Meg ugye a partnereink is puszta csak baratsagbol a megnyero modorotokert hirdetnek itt.
Mindegy, felesleges irnom errol tudod mirol van szo.
Max. ugy teszel, mintha nem tudnad, hogy mirol van szo.A tipukus "tudom, hogy tudod" szituaciorol van szo.
-
Racecam
nagyúr
válasz
hejesírásó #102 üzenetére
Ezt fejtsd ki bővebben légy szíves. Pontosan Te mikor fizettél azért, hogy a bármit elolvashass, vagy cikket írj, vagy hozzászólhass a Fórumon itt a PH!-n.
Még egyszer kérdezem, Te mikor fizettél ezért. -
hejesírásó
senior tag
ha nagyon kötekedni akarnék és bele akarnám magyarázni a szó szerinti mikor fizettél kérdésedbe a már twollah által megadott választ:
amikor a szemed látta és az agyad feldolgozta a hirdetéseket az energiádba került, amit étkezéskor vittél be ez már kapásból Ft-osítható.
de a kérdésedre a válasz ott van a reklámokban.
-
Nem, sajnos a kérdésemre nem válaszoltál, hiába is vélekedsz másként.
A kérdés így hangzott:
"akkor írd már le, hogy itt a PH!-n te mikor és miért fizettél... érdekelne."
Erre sehol nem válaszoltál, csak tereltél a reklámokkal. Pedig a kérdés egyértelmű... csak épp nem fogsz tudni erre válaszolni. Akkor miről is beszélünk?
-
twollah
nagyúr
"de igazad van, h minden közösségi hsz-t értékén kellene mérni, így javaslom, h kalkuláljunk egy tarifát arra, vajh mennyi zsetonért lehetne téged kivásárolni innen, agymenésekkel együtt."
Tamogatom az otletet, varom az ajanlatokat.
Amugy meg, MODERATOR-okkal, HÁZIGAZDA-kal nem latom ertelmet a vitanak, mert mit ad isten "veletlenul" kitiltodok az oldalrol.
-
keopsz
HÁZIGAZDA
"Ez foleg azoknak duhito akik kemenyen fizetnek az adatforgalomert es gondolom meltan erezhetik atverve magukat.
Valaki biztos orul a kezdemenyezenek, de en nem vagyok azok kozott, en azok kozott vagyok akik atverve erzik magukat."
keményen fizetnek, akiknek dühítő, és át is vannak verve..
embör, plíz, ez botorság. ingyenes az újság, legalább az adatforgalomért fizess te is vmit, bro. (másnak úgysincsenek ezzel ilyen averziói, sztem egyedül vagy ezzel, mint a középső ujjam..)
emellett oszd már meg velem lécci, h a blogodban sorjázott freeware cuccokról mit is gondolsz? mert egy olyan progi az nem egy röpke du. alatt összeírt blogpost, hanem egy kereskedelmi termékekkel összemérhető funkcionalitású vmi, amit a szerző mégis ingyér ad, h te összelőcsölhesd a blogodba, ami után adsense bevételeket generáltacc magadnak.. csodálatos.
de igazad van, h minden közösségi hsz-t értékén kellene mérni, így javaslom, h kalkuláljunk egy tarifát arra, vajh mennyi zsetonért lehetne téged kivásárolni innen, agymenésekkel együtt.
-
Kantorpe
tag
Haha, ismeros, elkenyszeritettek szabadsagra, es a 2. napon felhivtak, hogy bekene menni.
Kozoltem, hogy szabadsagon vagyok es elutaztam, 2 het mulva megyek
-
figyu, tényleg komolytalan ez így.
Rudinak volt pofája, és el mert menni szabira 3-4 év után, így kimaradt egy, azaz egy darab Hazai Pálya cikk. ja, a legszebb, hogy Rudi el sem akart menni, mi zavartuk el szabira páros lábbal, mert miközben nem akart menni, fáradt azért volt.
aki itt arculcsapásról, meg pofánverésről beszél, az valami nagyon-nagyon aránytévesztett, rosszindulatú, frusztrált ember lehet. ne má'!
ahogy a "fizessünk mindenkinek bármiért" szemlélet is elég fura, főleg, hogy az egész Logout tisztán önkéntes kezdeményezésekből áll. Az már csak hab a tortán, hogy most cikkajánlókat írtunk - ha tehát ezért fizetni kéne, akkor a Google-nek is kéne az indexelésért. nonszensz.
(de, hogy megnyugodjanak a kedélyek, tervezünk cikkíró-versenyeket a logoutra, meg egyéb jópofaságokat, amivel díjazzuk az aktív/jó szerzőket)
-
válasz
hejesírásó #84 üzenetére
azért te szűröd, ugye?
-
twollah
nagyúr
A kerdesedre valaszoltam a tobbit mar csak kukacoskodasnak veszem a reszedrol.
Amugy en sokkal jobban orulnek annak ha a PH! bizonyos reszei csak elofizetessel lennenek hasznalhatok.
(Gondolok itt a forumra, bizonyos irasok megtekintesere stb.)
Mondjuk evi 12 ezer local creditert.
Hidd el jobban szurne az embereket.
Aki meg sajnalja a lebontva havi 1000 local creditet az... ...inkabb nem irok semmit. -
bullseye
addikt
na, most még aztat húzzad a fülembe, hogy: elárulták a PH!-ságot ezzel a cikkel, és feléjük nyújtott ölelő karjainkat durván letörték...
csak nem kéne ennyire poldemagóg szinten kezelni ezt az ügyet. kivéve persze, ha már olyan jól állunk mindennel, hogy csak ez az egy szörnyű folt létezik a világon.
másrészt akkor én is demagóg leszek, például a kezdetben oly fontos pénzügyi kérdésekben, és kijelentem, hogy a PH! teljesen tisztességesen járt el! (Ugyanis a Logoutra ingyen írtak cikket az illetők, a PH! meg a másodközlésért korrekten kifizette annak több mint 50%-át)
-
Kantorpe
tag
Kistestverem, ha hoborognek, akkor te abbol * jelet, vagy semmit nem latnal.
Kreativan tudom hasznalni ezen celra a nyelv altal kinalt dolgokat.BTW, 48 meretu betukkel kilehetett volna irni, hogy "figyelem, hianypotlo iras" , masreszt a felvetes jogos, hogy a multheten szemely szerint nem lattam a jelzest errol.
Az meg, hogy kinek minek a kommentjet olvasom el, az ram tartozik, altalaban el sem olvasom amiket irtak -> write only , en sem varom el, hogy elolvassa barki is amit irok, azert irok, mert le akarom irni es . -
válasz
hejesírásó #84 üzenetére
Rosszul értelmezted. A nép ingyen kapja, erre gondoltam.
-
Erre csak annyit tudok mondani, hogy ide teljesen ingyen regisztráltál, holott az oldal emberek munkája. Olvasod a logout-os cikkeket ingyen, holott azok is más munkái. Ráadásul becsmérled a neked is ingyen szolgáltatókat, amiért nem fizetnek olyanért, amit egyébként teljesen ingyen juttatnak el hozzád. ráadásul még számon is kéred, hogy más mikor és miért megy el szabadságra, holott INGYEN szolgáltat neked az év többi részében és még van képed azt mondani, hogy átvertek, mert január másodikán nem írták ki, hogy nyáron ekkor, meg ekkor szünet lesz egy cikksorozatból...
Nem tudom, mi a célod ezzel az egész botrányozással, de jó lenne befejezni. Rajtad kívül itt más erre nem igazán kíváncsi, szerintem.
-
twollah
nagyúr
"A pénzdíjazásról: Úgy gondolom, aki a Logout címlapjára ír egy cikket, vagy megjelentet egy írást, azt elsősorban a közösségért, másodsorban önmagáért teszi."
De amint kikerult a PH! oldalara mar nem a kozossegrol szol a dolog.
Amugy en a szombatot vartam, hogy milyen uj hw hirek jonnek.
Helyette egy n+egyszer olvasott LOGOUT mixet kapok.Ez foleg azoknak duhito akik kemenyen fizetnek az adatforgalomert es gondolom meltan erezhetik atverve magukat.
Valaki biztos orul a kezdemenyezenek, de en nem vagyok azok kozott, en azok kozott vagyok akik atverve erzik magukat.
BTW:
Miert nem lehetett volna a mult heti Hazai palya vegere odairni, hogy jovo heten nem lesz hazai palya, mert a cikkiro elmegy nyaralni?Ez szerintem igy lett volna korrekt!
Nem az, hogy elhuzok a faszba es csinaljatok amit akartok! -
Racecam
nagyúr
Akkor még egyszer elmondom mindenkinek, aki esetleg nem értette meg!
A "Hazai pálya" rovat nem szűnt meg és nem is helyettesíti semmilyen más (pl. Logoutos) ajánló, csak a szerző jól megérdemelt szabadságát tölti. Tekintsétek úgy, hogy rövid nyári szünet van.
A Logout bizony nagyon népszerű szerencsére, de még nem elég ismert. Ezért nagyon jól jön minden "ingyen reklám", ami még több olvasóval ismerteti meg ezt a közösségi oldalt. Örülünk, hogy sokaknak tetszik ez a portál és köszönjük, legfőképpen a szerzők, de a szerkesztőség nevében is. (Ami ugye egyedül én vagyok.
)
A pénzdíjazásról: Úgy gondolom, aki a Logout címlapjára ír egy cikket, vagy megjelentet egy írást, azt elsősorban a közösségért, másodsorban önmagáért teszi.
A közösségért, mert szeretné megosztani a tapasztalatait, elmondani a történetét, információt átadni, vagy egyszerűen csak kommunikálni.
Önmagáért, hogy kipróbálja, megmutassa magát, hogy visszajelzést kapjon a közösségtől, hogy megtudja, mire értekelik a munkáját, mennyit is ér valójában.Szeretném, ha nem menne el rossz irányba ez a topic és ezt a "kezdeményezésünket" senki nem értené félre. Továbbra is azért dolgozunk, hogy a lapcsaládunk minden oldalán maximálisan kielégítsük Az Olvasók igényeit és színvonalas írásokkal szolgáljunk nekik.
Racecam
-
whiz
aktív tag
"Semmiképp nem helyettesítené a Logout ajánló a Hazai Pályát, hanem mellette lenne ilyen rovat IS, ha tetszik az olvasóknak. Ezen a héten amúgy azért nincs Pálya, mert az írójának is jár náha egy kis szabadság..."
Mi olyan durvára bonyolult ebben a mondatban, hogy nem lehet megérteni?
-
raskolnikoff
őstag
őrület mennyire nem tudnak olvasni az emberek
reklamálni azt persze minden mennyiségben
-
Kantorpe
tag
Ertem, akkor hol a szokasos szombati cikk ?
Amit nem mellesleg sokan, tobbek kozt enis varunk minden szombaton.
Nagy minosegi eses lenne az en meglatasom szerint ha lecserelodne egy ilyen zanzazzunk man valamit oszt jovan az eh....
Ezzel nem a szereplo irasokat ohajtom minositeni, hanem azert talan ez meg egy hw oldal.
-
bullseye
addikt
Már elnézést, de Rudi szerintem ezt nem saját cikknek szánta, ott az alkotók neve minden egyes részletnél. Csak a motor kiírja, hogy ki rakta össze az anyagot. Majd jól beírnak egy "vegyes", "közösség" vagy hasonló nevet, és akkor nem lesz ilyen "félreértés."
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Dr. Romano #67 üzenetére
az hogy mennyi ideje van ez a karakterem egy dolog. itt elég tisztes számban vannak olyanok akiket hülyeségekért vettek elő. vagy épp a semmiért.
ne ess abba a hibába, hogy vki reg dátumát veszed PH! születési dátumnak, sokaknál a kettő erősen eltér
Az hogy csak ezt a mozzanatot, képkockát láttam, ismerem egy feltételezés. és még csak nem is kapufa.
ps.: gyakran értenek félre emberek, másképpen gondolkodó vagyok
-
sanzi89
addikt
Az eredeti témához szólnék, hogy nagyon köszi - és meglepődtem - a kiemelést.
Nem tudom ki, hogy van vele, de nekem jól esik az, ha elismerik a munkámat. Szerintem azzal, ha a Logout címlapra kikerül, nekem már megérte. Persze mindenkinek más éri meg, de azért maradjunk a realitások talaján. Ennyi erővel mindenkinek kellene fizetni mindenért.
-
Dr. Romano
veterán
válasz
hejesírásó #65 üzenetére
"sztem menj pihend ki magad."
Inkább fogalmazz pontosabban a jövőben, de az igaz hogy most tényleg fáradt vagyok...
"ez jött le a mondandódból."
Nem. A mondandómból az jön le ami oda van írva. Az ott leírt mondat nem várt "megfejtésre". Neked lehet ez jött le (magyarán ezt láttad bele), de attól még nem úgy gondoltam, hanem ahogyan leírtam és én betegséget egy szóval sem említettem...
"...csak engem is és másokat is fenyítettek meg erősen érdekes dolgokért, az hogy neked még nem volt hozzá szerencséd az egy dolog. lehet, hogy nem a semmiért van ilyen hangulata->ebbe belegondoltál már?"
Ahogy látom mindenáron bele akarsz kényszeríteni egy jobb életszituációba, mint amilyenbe vagyok
(igen, ez is ilyen "ez jött le" dolog)
De nekem is volt már hozzá "szerencsém" bőven, de nem rólam van szó, bármennyire is erölteted.
Szerintem elég kevés ideje vagy még a PH-n hogy mélyebbre láss mint twollah előző hsz-e. Abból ítélkezi merően naivság, amíg nem ismered a hátterét, előéletét és a másik oldal véleményét a kérdésről (ez a mostani cirkusz, ami alanyunk körül megy, már egy hosszú-hosszú folyamat vége(?), és ezt te egyetlen hsz alapján ítéled meg...)
(kb. mint egy film 10 másodperce alapján megmondod hogy miről szólt, ki a rossz és a jó stb..) -
hejesírásó
senior tag
válasz
Dr. Romano #64 üzenetére
ha fáradt vagyok nekem sem esik le minden.
sztem menj pihend ki magad.
"ha vki a hobbyjából akar megélni az még nem beteg."
ez jött le a mondandódból."Ha egy ilyen hülyeségért fenyítik meg az embert jogosan "duzzog"."
nem vagyok naív csak engem is és másokat is fenyítettek meg erősen érdekes dolgokért, az hogy neked még nem volt hozzá szerencséd az egy dolog. lehet, hogy nem a semmiért van ilyen hangulata->ebbe belegondoltál már? -
Dr. Romano
veterán
válasz
hejesírásó #62 üzenetére
"ha vki a hobbyjából akar megélni az még nem beteg."
Idézd már légyszi ahol ezt mondtam és ne adj mondatokat a számba, köszi. Ezt még csak nem is gondoltam.
"Ha egy ilyen hülyeségért fenyítik meg az embert jogosan "duzzog"."
Nyílván nem csak ez egy oka volt neki... ne légy ilyen naiv
"munka, képzeld...sok ember nem pattog a munkájában, lehet neked ez jutott osztályrészül és csak ezt láttad-tapasztaltad, ezt nem tudhatom, de vannak akiknek nem ez jutott. Bizony létezik olyan ember is aki nem pattog."
WTF?
3x olvastam el, de nem jött le, hogy mit akarsz ezzel mondani.
Nyílván van olyan szerencsés aki a hobbiából él, de most itt nem erről van szó. A hobbi is munka. Dolgozik vele az ember, de azért csinálja hogy örömét lelje benne és kikapcsolódjon, de nem pénzért.
Egyébként ezt a pattogásos dolgot amit írtál nem értem mire értetted, de én folyamatos "pattogásban" vagyok mikor melózom, tehát nekem ez jutott.Jah és repül a kő
-
hejesírásó
senior tag
válasz
Dr. Romano #61 üzenetére
ha vki a hobbyjából akar megélni az még nem beteg.
Ha egy ilyen hülyeségért fenyítik meg az embert jogosan "duzzog".
munka, képzeld...sok ember nem pattog a munkájában, lehet neked ez jutott osztályrészül és csak ezt láttad-tapasztaltad, ezt nem tudhatom, de vannak akiknek nem ez jutott. Bizony létezik olyan ember is aki nem pattog.
kirívó viselkedés? kövezd már meg mert fel van dúlva vmi miatt
-
Dr. Romano
veterán
"....es hidd el joval nyugodtabbnak erzem magam azota..."
Ennek totál ellentmond, hogy megint elkezded magadra felhívni az emberek figyelmét kirívó viselkedéseddel. Gondolom ez a kitiltás eléggé megbántott és ezért csinálod ezt az akciódat (...amm egyébként nem bannoltak véglegesen, tehát nemtudom mire ez a durca)
"Szukseged van arra, hogy ugy tancolj ahogy mas futyul?"
Nem tudom hol dolgozol, de irigyellek. Persze ez nem munka, de ott már megszokhattad volna
"Jo erzes a munkaddal amit a szabadidodben csinalsz hobbibol mas zsebet tomni?"
Amint a logoutos írást (vagy egyéb hobbi tevékenységet) az ember munkának kezd értékelni magában, akkor ott azonnal abba kell hagyni a ténykedést és fogjon bele olyanba, amiért pénzt kap és keressen egy olyan hobbit amiben valóban az örömét leli és nem tekinti munkának (az már régen rossz)
Látom hogy Rapidoztál is. Ott is a feltöltők soha nem kérnek (és nem is kapnak) pénzt "munkájukért". Én 5 évig voltam moderátor egy oldalon. Szerinted azért a "munkáért" mennyi pénzt kaptam (eszembe se jutott hogy kapjak érte, tudtam hogy az hobbi) -
Én írtam már a Logout-ra sokszor és nem azért, mert hátha átveszi a PH! (ami 1x már meg is történt
), hanem azért, mert úgy véltem, hogy ha jól körüljárok egy témát, érdemes lehet megosztani azt másokkal, 2 okból. Az egyik, hogy másoknak egy helyen legyen meg az infó, amit összeszedtem, a másik, hogy tanuljak én is, ha maradtak fehér foltok. Ennek nincs köze a pénzhez, csak hobbi. Nem hiszem, hogy rudi most ezen olyat kaszált volna, hogy egy hónapig minden nap be fog rúgni (
), nehezen értem, miért fáj ez néhányaknak. A bemutatott írások így nagyobb nyilvánosságot kapnak és ezzel szerintem az írók meg is vannak elégedve. Hol itt a baj?
-
Yooha
aktív tag
Én nemmel szavaztam, de azért mert a Hazai pálya - gondolom - arról szól, hogy "milyen érdekes hardverek tűntek fel az elmúlt egy héten a piacon". A logout meg nem arról.
Félreértés ne essék, nagyon szeretem a logoutot, és sokat olvasom de ott mindenféle teszt és egyéb van, köze nincs a Hazai pályához. Reklámozni szerintem felesleges, biztos sokan ismerik, ha mégis népszerűsíteni kell, azt meg ne a Hazai pálya kárára! Mondjuk hogy szabi miatt nem volt hagyományos megjelenés a héten, azt abszolút megértem . ;) -
keopsz
HÁZIGAZDA
válasz
Jim Tonic #54 üzenetére
javítva.
sztem meg rossz a megközelítésed.
..amúgy hány olvasói levelet írtál, látva, h az index 1 az 1ben "átvesz" a caféról anyagokat, alkalmasint napi 3at?..
mexólalnak itt logoutos szerzők, és ha logoutos szerző lennék, valszeg ugyanez lenne a hozzáállásom, h ÖRÜLNÉK, ha még nagyobb nyilvánossághoz érne el az, amit írtam.
mellesleg nyugodtan tehecc a ph-ra átvett színvonalas logoutos írásodba "donate me please" linket, a nyilvánosságot a ph odateszi, ami egy ekkora lapnál "alternatív költség", de sztem inkább közösségépítő és jófej dolog.
písz.
-
twollah
nagyúr
A Rapidshare-t mar nem hasznalom ha kovetned az esemenyeket a blogomban, az oldalamon akkor eszrevehetted volna, hogy a RapidShare-es linkek eltuntek.
Regen mas voltam?
Igen.
Es tudod mikor es miert valtoztam meg?Amikor kitiltottak a PH!-rol, mert beirtam par topikba, hogy kijott az uj Catalyst meghajto.
Akkor feltettem magamnak a kerdest, hogy:
- Geza szukseged an arra, hogy masnak asd ki a gesztenyet a tuzbol?
- Szukseged van arra, hogy ugy tancolj ahogy mas futyul?
- Jo erzes a munkaddal amit a szabadidodben csinalsz hobbibol mas zsebet tomni?Es az osszes feltett kerdesemre NEM volt a valaszom.
Ezek utan a leheto leggyorsabban osszehoztam az oldalam ahol en vagyok az ur, nemi penz is befolyik a hirdetesekbol es hidd el joval nyugodtabbnak erzem magam azota.
-
A kormány bemutatása link hibás.
Amúgy nekem is sánta, hogy Rudi, aki fizetést kap, más lelkes amatőr írók cikkeiből szemezget.
A logout elég olvasott enélkül is. -
törölt tag
"a felhasználó hozzájárul és tudomásul veszi, hogy a Prohardver lapcsalád oldalain megjelenő írásainak, valamint fórumbeli hozzászólásainak szerzői jogaival kapcsolatosan, a személyhez fűződő jogainak megtartásával, lemond a vagyoni jogairól és a Prohardver Kft.-nek engedélyezi a felhasználás jogát. Írásaira és hozzászólásaira vonatkozóan, sem anyagi, sem más jellegű követeléssel a Prohardver Kft. felé nem él, nem élhet."
-
törölt tag
Szerintem nem kell a LOGOUT -t reklámozni, mostanra szerintem legalább annyian nézik mint a prohardvert. Nagyon jó és magas színvonalú lett. Gratula mindenkinek aki csinálja!
A hazai pálya meg már olyan berögözött dolog, Én minden szombaton alig várom
Szóval semmiképp ne a helyére.
-
Kantorpe
tag
Az tiszta sor, hogy szombaton nem akartok annyit melozni, mint ami a palyas cucchoz kell, de akkor inkabb ne csinaljatok semmit, az is jobb.
Aki akarta az elolvasta mar ezeket a logouton, semmi keresnivaloja a PH fooldalon.
Tudom, egy ido utan elfogynak a hirek, meg ilyesmi, de akkor is.
nem szekcio +1
-
Cyberb0b
tag
Tetszett az összefoglaló igaz jópár cikket olvastam már azért dánke
-
szuper-t
őstag
jó kis összefoglaló
-
Én azért szavaztam igennel, mert én is aktív logout-látogató (de hülye szóösszetétel
) vagyok, s ha valaki esetleg nem ismerné, akkor itt megismeri, és ezáltal akár ír is a logoutra. Nekem kb 1 év kellett mire rájöttem hogy létezik a logout, hiába a link rá a ph! főoldalon, stb. Akit meg nem érdekel az egyszerűen ne olvassa el az ilyen cikkeket. Én se olvasok el mindent.
Ennyi.
-
bartucc
addikt
Az egy dolog. De a LOGOUT egy hobbi-tákolmányok, vagy akár igényes alkotások helye, ide mindenki azért írt eddig sztem mert vmihez kedve volt és megycsinálta, majd megosztotta másokkal. Nem a pénzről szól, és ha arról fog szólni, én nem is írok ezután sem oda. Most már minden a pénzről szóljon? Rossz olvasni a véleményedet....
WD40: én bringát újítok, arról is gondoltam esetleg írni, bár lehet illetlenség a téma. A már fél éve készülő 88GT vs E2xxx cikket mrá nem is merem felrakni, lerágott csont.
-
hejesírásó
senior tag
ezt az egészet meglehetne oldani egy tollvonással.
csökkenteni a PH! fizut, hogy ne legyen lé nyaralni menni
a gengék kedvéért->ez vicc volt!
Zofren: há nem? 120 a kilója a francia verébnél és 140 talán a tecsóban...ennél csak drágább lesz.
-
Zofren
aktív tag
ennyire uborkaszezon van?
-
WD40
aktív tag
"Mára formailag is sikerült hasonló komolyságot elérnie, mint amit a Prohardver nyújt..."
Na most a sors iróniája, de ezen felröhögtem. De. Tényleg hasonló
A virágültetéses cikk hogyhogy nem került bele? -
dkface
aktív tag
szvsz ne legyen a ph-n logout bemutató ,mivel akit érdekel úgyis elolvassa ezeket a cikkeket tehát nekem pl. semmi újjat nem hozott
-
Protezis
őstag
-
cucka
addikt
Szerintem ez így teljesen fölösleges. A logout címlapon már alapból szerepelnek a kiemelt írások, ezek kívül van fenn egy dobozka, ahol szintén megjelennek a kiemeltek közül a legkiemeltebbek. Ennyi erővel lehetne minden héten cikket írni az utóbbi hét legértékesebb szakmai fórumhozzászólásairól is, csak minek..
Amúgy meg ok, tudom, hogy uborkaszezon van, gondolom egyszerűen nem gyűlt össze elég anyag egy hazai pálya cikkhez. -
jó ez! tetszik ez a szemezgetés... csak jó volna ha megmaradna a régi hardver ajánlós cikksorozat is, a hazai pálya. persze sok melóval jár hétvégére kirakni... csak mondom, jó lenne
-re twollah: nemtom mi történt, beléptél-e valami szektába, vagy mi....
ne haragudj, de erre Én is felfigyeltem, régebben még adtam a hsz-eidre, de manapság eléggé fenntartásokkal kell kezelnem őket...
a témátokra reagálva... szerinted több esélyed lesz a jövőben egy jól fizető állást bekapni, ha tudsz hivatkozni arra a önéletrajzodban, hogy egy neves online szaklapon ajánlották a cikkedet, vagy akár meg is jelent? Ha arról lenne szó, hogy szó nélkül átvenné a PH! a cikket, mintha Ők írták volna akkor megérteném a hozzáállásodat, de így hogy még szívességet tesznek a cikk íróknak... nem értelek megfele... -
marcias
őstag
Szerintem te nem vagy tisztában a logout alapjával. Amikor én oda írok, eszembe sem jut, hogy ez munka. Nem is várok érte anyagi honoráriumot. Örülök, ha másoknak tetszik, elolvassák, véleményezik. Ennyi. Ha te ebben is a pénzt keresed, kicsit kicsúszott alólad az értékrend.
(anyám sem szokott pénzt kérni az ebédért, pedig a munkája van benne)
-
CrusherW
tag
Nekem miért nincs jogosultságom megnyitni a kormány bemutatása logout bejegyzést ? : )
a link ide mutat: http://logout.hu/muvelet/cikk/modosit.php?id=48182&url=-
Ha jól látom véletlenül a módosító felület url-je került oda, nem a közvetlen cikké : )
-
KrAt
veterán
Nem, én egyik logoutos cikkem se ezért írtam.. Hanem azért, mert meg akartam osztani másokkal..
Miért, te a blogod a pénzért csinálod? Akkor asszem értem már a rapidshare-es dolgot...
Mindegy is, mostmár nem a "régi" twollah vagy, teljesen megváltoztál, hiába is írnék bármit, úgyse érted meg..
-
whiz
aktív tag
-
Killing
addikt
Köszönjük!Habár a 'Hogyan nyissuk ki az ásványvizes palackot' cikk sem kispályás.Kéne egy őrült kategória is!
-
twollah
nagyúr
En nem haszon lesek, hanem a haztartasom probalom fenn tartani a munkambol.
Ha valamiert dolgoztam azt fizessek is meg!18-20-25 evesen en is beleszartam a dolgokba, nem en fizettem a csekkeket.
Azota forgott parat a Fold a csekkek jonnek es az en nevemre jonnek, amit nekem kell befizetnem,
-
Borgi
aktív tag
hi
köszi az infót így már kicsit világosabb miért futott sokkal szebben minden haverom 600-as cerkája mellett amikor az én 700-as cerkámon meg akadt ...
persze az alaplapunk más volt és egyik tipusra se emlékszem talán még valahol porosodik.
ui.: a mostani alaplapokra is integrálhatnánkak 2-16MB cache-t amit ha nincs l3 akkor hozzá csap ha meg van akkor nem piszkál
üdv,
Borgi -
twollah
nagyúr
Szerintem meg ne keverjuk a szezont a fazonnal.
A PH! fooldalan amugy is ki vannak emelve a cimlapos LOGOUT-os irasok.
Ez az egesz, hogy atemelunk a LOGOUT-rol a PH!-ra irasokat csak azt jelzi, hogy nyar van, uborkaszezon van es valamivel ki kell tolteni az urt.
Ilyenkor jelennek meg a bulvar lapokban a "lattuk jetit az Alpokban", "Elvis el es Los Angeles-ben kaszinozott a minap" tipusu irasok.Egyszerubb lett volna ha ezen a heten nincs Hazai palya es kesz.
-
whiz
aktív tag
Szvsz, aki a Logoutra ír, azért írja, mert szívesen csinálja (gondolom én, legalábbis én úgy írtam mindig), az időt rászánva, de amolyan hobbi jelleggel - a közösségnek. Attól, hogy átkerül 1-1 igényesebb cikk a PH hasábjaira is, miért kéne logikusan következnie annak, hogy akkor már fizetni is kéne érte? Az illető nem a pénzért készítette el. Attól, hogy így szélesebb réteghez jut el a mondanivaló, nem hiszem, hogy mindjárt a kis haszonlesőt fogja bárki is járatni, sőt kötve hiszem, hogy van akár csak 1%, akinek a fejében ez megfordul(t). "tisztelet" a kivételnek.
-
gabi81
tag
szerintem is a hazai pálya feltétlenül maradjon meg, de mondjuk az utolsó oldalra oda lehetne tenni a hét legfontosabb, legérdekesebb logoutos cikkeit.
-
twollah
nagyúr
Nekem a munkam elismerese az, hogy fizetnek erte.
Nem vatikani valutaban (gy.k.: az Isten fizesse meg), hanem ko kemeny Forinttal amibol a boltban kenyeret es tejet tudok venni, hogy ne forduljak fel harmad nap az ehsegtol.Vallveretesebol meg senki nem vasarolt be egyetlen egy boltban sem.
Persze ha tevedek es van ilyen bolt akkor csak szolj nyugodtan es megyek oda bevasarolni, mert vallveregetessel tele van a padlasom.By the way:
Gondolom te is penzbol ujjitottad fel az Opeled es nem azzal fizettel a boltban, hogy kinn lesz a felujjitasrol szolo iras a LOGOUT-on.
-
bacsis
Közösségépítő
Nem káprázik a szemed, de az tényleg úgy van... a K6-III+ prociban 256kb L2 cache.. Ezeknél a lapoknál is volt az alaplapon 512kb 1MB de nagyon ritka esetben 2MB gyorstár... ha nem volt a Processzorba L2, akkor az alaplapi cache működött L2-ként.. de mivel jelen esetben volt a prociban 256k, az alaplapi cache, ami jelen esetben 2MB, az L3-ként üzemel, s nem keveset nyom egy ilyen gép teljesítményén
-
dudika10
veterán
Én arra szavaztam, hogy ne legyen ilyen bemutató. Amikor néha 1-1 tényleg igényes és korrekt cikket emeltek ki, az nagyon jó, de minden második cikket megjelentetni a PH! címlapján, szerintem már nem olyan jó ötlet.
Aki ezekre kíváncsi el tudja olvasni a Logouton is őket. Biztos kisebb a látogatottsága, de szerintem ott is mindenkihez eljutnak a cikkek, akit érdekel. -
Pisztillus
senior tag
Uraim, teljesen felesleges itt egymásnak esni (tudom, a hőség...). Ahogy Eszterencs írta, nem szűnik meg a Hazai pálya,csak a szerkesztő(k) szabijukat töltik. Addig is kellett valami hiánypótlás, s úgy gondolom, jól megoldották ezt a feladatot a Logout-os válogatással. Ami engem illet, a továbbiakban is szívesen látnék ilyet, de ezt majd Rudi-ék döntik el, hogy mi lesz a sorsa ennek a kezdeményezésnek.
Peace!
-
Borgi
aktív tag
hi
Nekem káprázik a szemem vagy télleg cpu-z 2 mb l3 cache-t észlelt az AMD k6-III+ prociba? téllegvan benne vagy csak valami benézett a progi?
üdv,
Borgi -
lsc
nagyúr
Ja és egyébként a jelző amit használtam az azokra vonatkozik, akik "csakazértisnemmelszavazokmertenyémnemkerültki" egyénekre vonatkozik. Kapásból tucatnyi embert tudnék idesorolni. Akkor talán címezd nekik ha már ennyire tudsz, vagy ahhoz nincs gerinc ?
De az az indoklás, amit a postodba most böfögtél, na az meg téged minősít. Mégis, ki vagy Te hogy bármelyik véleményemet indokoljam neked ?
Talán kicsit el kellene gondolkodnod egy-két dolgon, de ha ennyire telik akkor ne erőlködj, még valami bajod lesz . Nem, nem fontos válaszolnod, részemről ennyi .
-
KrAt
veterán
-
Retro11
senior tag
lsc: Kérlek kövezz meg.
De az az indoklás, amit a postodba most böfögtél, na az meg téged minősít.
Ja és egyébként a jelző amit használtam az azokra vonatkozik, akik "csakazértisnemmelszavazokmertenyémnemkerültki" egyénekre vonatkozik. Kapásból tucatnyi embert tudnék idesorolni. Értem már?
Tehát ha az ember szmájli, körmandatok hada nélkül ír valamit, akkor vérpistikék ordítva követelik a postot író fejét. Ezigen.
twollah: Nem is rád gondoltam.
-
Segal
veterán
itt is meg a többi oldalatokon is kintvan a LOGOUT os legfrissebb cikk /meg a többié is/ tehát akit érdekel annak csak 1 kattintás a dolog szerintem se legyen beáldozva a hazai pálya evégett az egyik kedvenc cikkem minden szombaton.
Olyan nekem ez mint a hivőnek a vasárnap reggeli mise -
DarkByte
addikt
Én igen -re szavaztam, viszont légyszíves a hazai pályát se szüntessétek meg. Lehetne valahol egy külön helyet nyitni a szerkesztői szemezgetéseknek (pl. külön box -ban mint az IT Café -n a webérték szekció, csak kicsit feltűnöbb helyen). Avagy a logout mazsolázás jelenhetne meg vasárnaponként és akkor mindkét hétvégi napra van olvasni való (persze a cikket jó előre meg lehet írni)
-
Retro11
senior tag
Ez egy teljesen jó dolog lenne, ha bevezetésre kerülne... Bár ahogy látom van 1-2 "kivágottfaföldbenhagyottrésze" aki nemre szavazott...
Biztos elsavanyodott a szőlő...
Hajrá PH!.
-
malwy
senior tag
Remek válogatás, bár
Paszinász még mindig nincs javítva... -
twollah
nagyúr
A LOGOUT-os irok kapnak ezert penzt, hogy atveszitek az irasaikat.
Vagy csak ugy kirakjatok oket?Tudom semmi kozunk hozza, de en azert kivancsi volnek erre.
-
Hát, ötletnek nem rossz, de tényleg, csak kiegészítés képpen, ne áldozzunk fel semmi mást csak ezért. A Logout-ot olvassák sokan, gondolom mindenki saját maga is eltudja dönteni, hogy mi a frankó írás.
-
bacsis
Közösségépítő
De örülök, hogy az egyik cikkemet szintén kiemeltétek, nagyon szépen köszönöm
-
törölt tag
Jópofa ötlet a LOGOUT-ról szemezgetni érdekesebb cikkek közül, de a Hazai pályát szerintem nem érdemes emiatt feláldozni. Kombinálni kellene a kettőt, hétvégi cikk első fele a szokásos Hazai pálya (ugyanúgy, mint eddig), második fele pedig a szemezgetés (a heti TOP 5-10 írást röviden bemutatva). Így van Hazai pálya is, desszertnek pedig egy kis csemege a LOGOUT-ról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Közösségi portálunk egyre bővülő kínálatából válogattunk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmvilág
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest